DŽIHADISTA JOJ JE ISPRAO MOZAK PREKO FEJSBUKA, SADA "UBIJA" LJUDE BOMBAMA! Ispovest oca čija je ćerka otišla u ISIS

- Osećam se kao da su nam javili da su je pronašli mrtvu. Isto. Od bruke i sramote smo zanemeli. Ne znam kako ćemo ovo preživeti i šta smo bogu zgrešili da se desi da naše divno dete postane zaluđenica koja bi da ratuje i ubija ljude - kaže Bećir Đurašinac, otac srpske državljanke Elme koja je uhapšena u BiH zbog sumnje da je povezana sa teroristima ISIS-a

  • 20

B. Đ, otac srpske državljanke Elme koja je uhapšena u BiH zbog sumnje da je povezana sa teroristima ISIS-a, kaže da ga je vest da njegova ćerka i zet planiraju terorističke napade i da žele da ratuju u Siriji šokirala toliko da zajedno sa svojom suprugom ne prestaje da plače!

CRVENI ALARM U SRBIJI ZBOG TERORIZMA! Uhapšena ŽENA RATNIK ISISA - Trenirana da bude BOMBAŠ SAMOUBICA

- Osećam se kao da su nam javili da su je pronašli mrtvu. Isto. Od bruke i sramote smo zanemeli. Ne znam kako ćemo ovo preživeti i šta smo bogu zgrešili da se desi da naše divno dete postane zaluđenica koja bi da ratuje i ubija ljude. Mi je tome nismo učili - kaže B. Đ. za "Alo!".

Kako kaže njegova porodica je u Bošnjačkoj mahali u Kosovskoj Mitrovici uvek bila ugledna, a decu su odgajali kao poštenu, vrednu i radnu, sve dok im se nije, kako tvrdi "dogodio ovaj horor".

Foto-ilustracija: Profimedia/Polaris Foto-ilustracija: Profimedia/Polaris

- Elma je bila dete za primer. Sadašnji suprug vrbovao ju je preko Fejsbuka za ISIS. Pobegla je sa njim u Bosnu i preko noći ju je preobratio u teroristu - kaže on.

Prema njegovim rečima Elma je vehabiju Enesa Mešića upoznala preko Fejsbuka. Dva meseca se dopisivala s njim, a onda je odlučila da ode od kuće i preseli se kod njega u Bosnu.

- Isprao joj je mozak, ali bukvalno, za dva dopisivanja. Kada smo nakon dužeg vremena otišli kod nje, doživeli smo šok. Bila je potpuno prekrivena. To više nije bilo ono naše dete, nisam je prepoznao ni fizički, niti sam razumeo šta govori - kaže on.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • O'Stoja

    27. novembar 2015 | 09:23

    Ako joj je isprao mozak sa dva maila,ocigledno da nije imao sta puno da ispira...

  • Ima više razloga

    27. novembar 2015 | 08:44

    Teško je isprati nešto čega nema.

  • Luna

    27. novembar 2015 | 11:41

    Eto, pa posle kazu, najvaznije je roditeljsko vaspitanje. Taj Fejsbuk i jeste masonska kreacija, da bi ispirali mladima mozak svim i svacim. Svakakve prljavstine su se dogadjale zbog fejsbuka a ljudi i dalje ulaze tamo i traze djavola. Epa, ko ga trazi, naci ce ga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA