ŠAMARAO JE I UDARAO PESNICAMA: Pretučena medicinska sestra na institutu za onkologiju!

Medicinska sestra je primljena na Urgentni centar, a Đ. V. je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati

  • 15

Beogradska policija uhapsila je danas oko 11 časova na Institutu za onkologiju Đ. V. (35) zbog sumnje da je pretukao medicinsku sestru S. T. (45).

On je fizički napao sestru, lupao joj šamare i udarao je pesnicima.

Medicisnka sestra je primljena na Urgentni centar, a Đ. V. je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Povređena žena se nalazi u Urgentnom centru i u toku je njena dijagnostika.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandra

    28. novembar 2015 | 01:01

    Najbolje je okriviti sestre za sve. Razlika između sestre na šalteru i one na odeljenju je ogromna. Na osnovu većine nepristupačnih sestara u ambulantama, postoje i sestre koje zaslužuju svaku pažnju i poštovanje. Radim u jednoj intezivnoj nezi i kako se tamo neguju pacijenti ni vi kod kuće ne biste tako brinuli o svojima. Niko se ne nađe dovoljno kopetentan da komentariše kada svaka druga sestra ima problema sa kičmom i dolazi ukočena na posao ili kada rade dve u smeni u intezivnoj, pa presvlače pacijenta od 160 kg. Svaki pacijent koji je otišao odatle u boljem stanju ili oporavljen govorio je da nam se divi i da zaslužujemo duple plate, a ne po 37 000 dinara. Sklonite te predrasude jer i te žene i muškarci (tehničari) imaju porodice, pa nema svrhe o svima pričati loše. Što se tiče ove sestre, ne donosite zaključke pre nego što se saznaju sve informacije. Možda je ona neka od ,,nadrndanih", kako nas sve zovete, a možda je on neki alkoholičar ili narkoman, ili pak se poznaju privatno, pa su njihove nesuglasice kulminirale baš u bolnici. Još nešto, ponosna sam što sam med. sestra. Bavim se najhumanijim poslom na svetu i mirne savesti mogu da kažem da ga radim kako ga je Florens Natingejl definisala.

  • Ivan

    27. novembar 2015 | 14:34

    Treba se malo pozabaviti sa svim tim sluzbenim licima koja rade na prijemu ljudi u takvim ustanovama , decko je verovatno isprovociran , ne podrzavam nasilje.

  • M

    27. novembar 2015 | 15:13

    Nije to dzaba, nema gorih od medicinskih sestara i salterusa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA