UKRALA JE DETETU KUTIJU IZ RUKU: Da li je ovo najbeskrupuloznija žena na svetu? (VIDEO)

O tome kakav opšti haos nastaje u prodavnicama u SAD tokom takozvanog "crnog petka" dobro se vidi i na snimku koji se pojavio na internetu, a na kojem je zabeleženo kako jedna žena iz ruku deteta bukvalno otima robu koja je na rasprodaji

  • 13

Takozvani "crni petak" u Americi poznat je po tome što na taj dan tržni centri i prodavnice odobravaju ogromne popuste, a milioni Amerikanaca odlaze u radnje kako bi se za "male pare" dokopali najrazličitijih proizvoda.

TUČA DO POSLEDNJEG TELEVIZORA: U Americi je danas CRNI PETAK, a zbog ogromnih popusta u svakoj prodavnici izbijaju žestoki okršaji (VIDEO)

“Crni petak” se obeležava dan nakon američkog praznika Dana zahvalnosti, koji se svake godine slavi poslednjeg četvrtka u novembru.

Masa ljudi hrli u tržne centre kako bi se kupila robu po znatno povoljnijim cenama.

O tome kakav opšti haos nastaje u prodavnicama dobro se vidi i na snimku koji se pojavio na internetu, a na kojem je zabeleženo kako jedna žena iz ruku deteta bukvalno otima robu koja je na rasprodaji.

Totalni haos i tuče redovna su pojava širom Sjedninjenih Američkih Država, a ni ove godine nije bilo razlike.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA