HTEO DA OPLJAČKA DILERA, PA IZBO POLICAJCA: Krvavi obračun u Kosovskoj Mitrovici!

Lice za kojim policija intenzivno traga napalo je nožem je policajca na dužnosti L. I. (35) i jednog građanina kada su pokušali da spreče pljačku

  • 0

U obračunu građana Kosovske Mitrovice i napadača koji je pokušao da opljačka dilera koji na ulici vrši otkup deviza i dinara, ubodeni su nožem pripadnik Kosovske policije i slučajni prolaznik, a napadač je uspeo da pobegne.

- Danas oko 15 sati i 30 minuta u Ulici kralja Petra I, lice za kojim policija intenzivno traga pokušalo je da opljačka dilera. Građani koji su primetili da se nešto događa pokušali su da mu pomognu. U tom trenutku je naišao policajac L. I. (35) u civilu, koji nije bio na dužnosti. Videvši gužvu, reagovao je, a tom prilikom ga osumnjičeno lice ubolo nožem u predelu podlaktice, kao i građanina M. B. (33) - rekao je za Telegraf regionalni šef operative Kosovske policije sever Željko Bojić i dodao da je napadač imao dva noža.

On je dodao da je obojici povređenih ukazana lekarska pomoć u Zdravstvenom centru "Kosovska Mitrovica".

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA