Oglasila se PRETUČENA ćerka srpske glumice: Evo zašto ću morati da ćutim! (FOTO)

S. B, ćerka poznate glumice Nade Blam S.B. nakon što je brutalno pretučena u jednom beogradskom klubu, objasnila je na svom Fejsbuku zašto se, u cilju istrage i na savet advokata, neće oglašavati javno. Ipak, S.B. će krivično goniti napadača

  • 15

U jeku nedelje borbe protiv nasilja nad ženama, jedna vest šokirala je srpsku javnost: U jednom beogradskom klubu brutalno je pretučena S. B. ćerka naše poznate glumice Nade Blam, i sve to zbog toga što je odbila dečka koji je na bezobrazan, vulgaran i neprijatan način prvo pokušao da joj se "udvara", potom je najstrašnije izvređao, da bi je na kraju i mučki udario.

 

PRESTRAŠNO: U beogradskom klubu dečko muvao i vređao ćerku srpske glumice, a kad ga je odbila - SLOMIO JOJ JE NOS! (FOTO)

 

S.B. je  povodom ovoga ponovo oglasila na svom Fejsbuku, objasnivši zašto se, u cilju istrage i na savet advokata, neće oglašavati javno:

 

 

 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

 

Kako nezvanično saznaje Telegraf, S.B. će krivično goniti napadača.

 

 

Ukoliko imate neki bolji i pravedniji predlog kako sprečiti ovakve nasilnike i kako ih kažnjavati možete ga ostaviti u komentarima!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komsija

    29. novembar 2015 | 13:31

    Ok razbojnika u zatvor treba strpati ali mi nije jasno sta maloletna s.b (predpostavljam da je maloletna zbog inicijala) trazi u nocnom klubu

  • Maja

    29. novembar 2015 | 15:11

    Za pocetak nikada nikog ne polivati picem. Sklonis se fino, ne ulazis u duele. Budes dama a ne prostakusa. Nikad ne znas koliko je nekome ditilj kratak. To neopravdava nasilje, al ga tako ne bi ni bilo.

  • N.N.

    29. novembar 2015 | 21:08

    Ja vas ljudi ne razumem. Kako može da bude kriva zato što je odbila njegovo nabacivanje? Kako može da bude kriva što je reagovala nakon čupanja za kosu (polila ga je)?? Kako nekome dajete sva prava, pa i da lomi nos, a ženi ni pravo da se brani? Zato što ste takvi imamo ovoliko ubijenih, zlostavljanih žena u Srbiji. Sramota!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA