Deca obijala kuće i POKRALA robu u vrednosti od nekoliko STOTINA hiljada dinara!

Kako saznajemo, krali su po celom gradu tako što su obijali kuće u kojima niko ne živi i odnosili šporete, frižidere, alat, kablove

  • 3

Petnaestogodišnji dečak i njegov godinu dana mlađi rođak od za poslednjih osam meseci izvršili su trinaest teških krađa odnoseći iz napuštenih porodičnih kuća sve što im je došlo pod ruku.

DA LI JE OVO NAJLUĐA PLJAČKA U SRBIJI? Hteli da isprazne BANKU, a onda se desilo nešto što ni POLICIJA nije očekivala!

Jedanaest lopovskih poduhvata obavili su sami, uz pomoć konjske zaprege na koju su tovarili ukradene stvari, a u dvema krađama imali su punoletnog pomoćnika.

Kako saznajemo, krali su po celom gradu tako što su obijali kuće u kojima niko ne živi i odnosili šporete, frižidere, alat, kablove.... čija se vrednost procenjuje na par stotina hiljada dinara.

Tokom opsežne policijske akcije na suzbijanju imovinskih krivičnih dela otkriven je još jedan kradljivac koji je duže vreme obilazio kuće u izgradnji, koristio odsustvo majstora i krao alat i građevinski materijal.

On se sumnjiči da je izvršio šest ovakvih krađa. Policija je saopštila da je pronašla deo ukradenih predmeta.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    29. novembar 2015 | 17:37

    NEKAD SU DECA obijali kasicu prasicu a sada kuce i stanove ,ocigledno su shvatili da veci kapital lezi u kucama i stanovima,jer su kasicu prasicu cesto delili sa svojim roditeljima!!!

  • Vlajko

    30. novembar 2015 | 12:00

    Sta drzava preduzima u ovom slicaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA