(VIDEO) Ovo je snimak zbog kojeg je Vučić išao u policiju!

Na snimku od 15 minuta, bivši direktor Kurira, za koga je u međuvremenu Televizija Pink objavila da je u pitanju lečeni narkoman, optužio je premijera Srbije za ucenu. Kako je potvrdio poligraf, Vučić je u policiji govorio istinu tvrdivši da se nikada nije sreo s Kornicom

  • 35

Premijer Srbije Aleksandar Vučić saslušan je u policiji sa nekoliko drugih lica i to na lični zahtev, a povodom tvrdnji Kurira da je, zajedno sa više lica, učestvovao u pritiscima, ucenama i iznudi protivpravnog iskaza bivšeg direktora tog dnevnog lista.

Na snimku od 15 minuta, bivši direktor Kurira, za koga je u međuvremenu Televizija Pink objavila da je u pitanju lečeni narkoman, optužio je premijera Srbije za ucenu.

Kako je potvrdio poligraf, Vučić je u policiji govorio istinu tvrdivši da se nikada nije sreo s bivšim direktorom Kurira Aleksandrom Kornicom.

(UŽIVO): Vučić na saslušanju u policiji! POLIGRAF potvrdio tvrdnje premijera!

Foto: Printskrin Youtube/KurirInfo Foto: Printskrin Youtube/KurirInfo

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je neko zloupotrebio bivšeg direktora Kurira Aleksandra Kornica, koji je optužio premijera Aleksandra Vučića za navodne pritiske i ucene. Ministar je rekao da Kornic ima „ozbiljnu dijagnozu“ i da ga neko zloupotrebljava.

- On ne može da odgovara za svoje poteze, istakao je ministar za TV Pink.

Lončar je izrazio žaljenje što je država došla u situaciju da se bavi slučajem tog čoveka, čije se izjave ne mogu smatrati ozbiljnim i relevantnim.

- Apelujem da se prekine s tim jer su i sistem zdravstva i država dužni da zaštite takvog čoveka, rekao je ministar zdravlja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda...

    29. novembar 2015 | 15:58

    "Ja ne znam gde sam, ti ne znas ko si, šta je ovo" Ovakvog lika sam zamisljao kad sam cuo taj vic prvi put

  • kikac

    29. novembar 2015 | 16:35

    Boze,pa ovaj covek nije sav svoj.

  • Zoran Mačak

    29. novembar 2015 | 21:28

    Covek je bolestan pravac u bolnicu, a njegovu druzinu na visegodisnju robiju zbog haosa koji zele da izazovu u ovoj napacenoj Srbiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA