PRVO JU JE PRETUKAO, A ZATIM PREGAZIO AUTOM: Očuh ubijene Jelene tvrdi da mu je bivša "Pinkova zvezda" brutalno ubila dete!

Nenad Škorić, očuh srpske pevačice Jelene Turšum (35) ubijene u Travniku kaže da ju je do smrti tukao, a zatim „pasatom“ pregazio vanbračni suprug Zoran Gromović (46)

  • 0

Nenad Škorić, očuh srpske pevačice Jelene Turšum (35) ubijene u Travniku kaže da ju je do smrti tukao, a zatim „pasatom“ pregazio vanbračni suprug Zoran Gromović (46), bivši učesnik „Pinkovih zvezda“.

BOSANSKI PEVAČ AUTOM PREGAZIO LJUBAVNICU IZ SRBIJE: Užasan zločin potresao region!

- Našu Jelenu je Zoran u subotu odveo među vikendice, gde ima malo ljudi. Tu ju je tukao i lomio kosti dok se nije onesvestila i pala na zemlju. Besan na nju, seo je u svoj „pasat“ i tri puta prešao preko njenog tela dok nije umrla. Onda je otišao do prve vikendice i sam pozvao policiju - priča za "Alo!" još u šoku Nenad Škorić, očuh tragično nastradale pevačice.

Nesrećni čovek kaže da oni, kao njena porodica, još nisu dobili informacije iz bosanske policije zbog čega je Zoran to uradio.

Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde, morguefile.com/wallyir Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde, morguefile.com/wallyir

- Ja sam tog čoveka video pre dve godine. Jedva da je u našoj kući rekao tri rečenice. Mogu vam reći da ga je Jelena hvalila. Tvrdila je da je dobar i da se lepo slažu. Oni su zajedno i pevali. Ne znam zbog čega ju je ubio. Možda iz ljubomore, ali nije imao razloga, jer ga je ona volela - dodaje Nenad dok sa Jeleninom majkom u kući u Bačkoj Vanjskoj čeka da iz BiH stigne telo nastradale žene.

Pevač Zoran Gromović, široj javnosti poznat po učešću u prošlogodišnjem takmičenju „Pinkove zvezde“, zadržan je u prostorijama policijske stanice Travnik, gde je u nedelju saslušan zbog sumnje da je ubio svoju koleginicu, pevačicu iz Srbije Jelenu Turšum iz Bačke Vanjske, s kojom je živeo u vanbračnoj zajednici.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Sumnja se da je on u subotu u pet sati ujutru u Gornjem Putićevu, nakon žestoke svađe, „pasatom“ pregazio svoju izabranicu Jelenu, s kojom je u poslednje vreme zajedno nastupao po kafanama i svadbama.

Tragični događaj odigrao se na malom makadamskom putu koji vodi ka Gornjem Putićevu, a u blizini Zoranove vikendice.

Zoran je u policiji tvrdio da to nije namerno učinio, nego da se radilo o nesrećnom slučaju, te da se zbog pijanstva ne seća svih pojedinosti. Tamošnji tužilac je naložio veštačenje vozila.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA