NAJLUĐA TEORIJA ZAVERE: Ovo su dokazi da je Gadafi ŽIV! (VIDEO)

U Libiji danas vlada bezakonje i haos, zbog čega mnogi "dozivaju" bivšeg vođu u pomoć i sećaju se lepih vremena kada nije vladalo nasilje u njihovoj zemlji. Ali, mnogi veruju da Gadafi i nije mrtav...

  • 24

Bivši libijski vođa Moamer el Gadafi vladao je zemljom od 1969. do 2011. godine, kada je i ubijen u oktobru. Međutim, ne veruju svi u njegovu smrt. Razne teorije kako je on i dalje živ kruže internetom, posebno na mnogim arapskim forumima.

"DA SU GADAFI I SADAM JOŠ UVEK ŽIVI, SVET BI BIO BOLJE MESTO": Kandidat za predsednika Amerike šokirao SVET!

KIM DŽONG UN SPREMA NUKLEARNI NAPAD ZBOG PUTINA: "Obrisaćemo Tursku s mape sveta" (VIDEO)

Sumnje da je mrtav su počele da se spominju odmah nakon njegovog ubistva, u rodnom mu gradu Sirtu. Dosta toga je ostalo nejasno oko Gadafijeve smrti, zbog čega je organizacija Ujedinjenih nacija zvanično zatražila istragu jer bi ona mogla da bude ratni zločin.

Alžirske novine su tvrdile tad da je živ i da je osoba koja je mučena i ubijena Majid Ali Al Andalus, koji je već od pre bio poznat po sličnosti sa libijskim vođom. Veliki broj ljudi zna da imati dublera u političkom svetu nije nepoznanica.

 OVO SU TRENUTNO NAJJAČE VOJNE SILE NA SVETU: Na listi se nalazi i Srbija. A ko je na pravom mestu?

OVO JE BILA ZEMLJA BUDUĆNOSTI DOK JE NISU UNIŠTILI: Ovako se živelo u Libiji pod Gadafijem! (FOTO)

Prema teorijama zavere, Gadafi je i dalje živ, i misli se da je CIA sa svojim prijateljima plasirala lažnu vest. Njegove pristalice i dalje tvrde i veruju da je on živ!

Pogledajte video-snimak za koji se tvrdi da je dokaz da Gadafi ima dublera:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA