PUCNJAVA KOD HRAMA SVETOG SAVE: Upucan beogradski advokat! (FOTO)

Ranjeni muškarac bio je živ po dolasku Hitne pomoći, a sa povredama opasnim po život prevezen je u Urgentni centar, što je potvrdila i portparol Hitne pomoći Nada Macura

  • 10

Na Vračaru u ulici Patrijarha Varnave u blizini Hrama Svetog Save u Beogradu u večerašnjoj pucnjavi iz vatrenog oružja pogođen je jedan muškarac. Kako Telegraf saznaje pucano je na advokata Vladimira Zreleca (50)!

PUCNJAVA USRED BEOGRADA: U uličnom OKRŠAJU ranjen muškarac!

Ekipe hitne pomoći su na licu mesta kao i policija.

Kako saznajemo, na njega je pucano iz vozila u pokretu dok se on nalazio u svom automobilu. Napadač je pucao kroz levo staklo vozača, a kako tvrde očevici, napadači su ispalivši šest metaka pobegli automobilom marke BMW.

Ranjeni muškarac bio je živ po dolasku Hitne pomoći, a sa povredama opasnim po život prevezen je u Urgentni centar, što je potvrdila i portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zrelec je svojevremeno bio branilac Slobodana Šaranovića, koji je uz Ratka Koljenšića bio pritvoren zbog sumnje da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Is0

    1. decembar 2015 | 21:10

    '90 se vracaju

  • Dragomir

    2. decembar 2015 | 00:06

    90-te se ne vracaju vec su tu odavno.sad se sravnavaju racuni iz devedesetih,ONI sto su trebalo biti zatvoreni sad se boje jer pocele su istine da polako isplivavaju na povrsinu I sad se Svaka moguca opasnost eliminise ili svjedoci a dosta ih ima u policiji I na drugim funkcijama.

  • Allahu Ekber

    1. decembar 2015 | 21:04

    Fatajte Kostaplere i Lopove a spasavajte časni narod što je nedužan nevinom Smrću.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA