UDARAO MAJKU PESNICAMA DOK JOJ KRV NIJE ZAUVEK ZATVORILA OČI: Osuđen MONSTRUM čiji je zločin potresao Srbiju! (FOTO)

Tužilaštvo je zadovoljno presudom i neće se na nju žaliti, iako je žalbeni rok u toku, potvrdio je za Telegraf Miomir Vasić, zamenik višeg javnog tužioca

  • 11

Mlađa Đurić (50) iz Izvora kod Paraćina, koji je 18. aprila ove godine nasmrt pesnicama pretukao majku, Milju Todorović, po povratku iz kafane, osuđen je nepravosnažnom presudom na 30 godina robije. Presudu je doneo Viši sud u Jagodini za krivično delo teško ubistvo izvršeno na bezobziran način.

 

MAJCI SAM IZBO OČI VEKNOM HLEBA: Morbidna ispovest ubice iz Paraćina u policiji!

 

Tužilaštvo je zadovoljno presudom i neće se na nju žaliti iako je žalbeni rok u toku, potvrdio je za Telegraf Miomir Vasić, zamenik višeg javnog tužioca.

 

Montruozni ubica priznao je zločin i pokajao se, tvrdeći da je majku pretukao zato što mu je dosadilo da ga majka "juri po kafani".

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Tog dana, nakon što je sa prijateljem u jednom ugostiteljskom objektu popio litar rakije, čim je ušao u kuću počeo je da tuče majku u krevetu.

 

UDARAO SAM MAJKU DOK JOJ KRV NIJE PREKRILA OČI: Ispovest monstruma iz Paraćina

 

 

Udarao ju je pesnicama u lice "dok joj krv nije zatvorila oči i dok se pokretala" toliko da mu je ruka pomodrela i otekla. Onda je ostavio u lokvi krvi i otišao u Sisevac da prenoći.

 

Sutradan se sam prijavio policiji kad je video da mu je majka mrtva "jer su muve kružile oko nje".

 

U tužilaštvu kažu da Đuriću nisu mogli da utvrde količinu alkohola u krvi, jer je uhapšen dan kasnije, ali je izvesno da je bio pijan.

 

(Z.R.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA