Ova devojka neće NIĐE za Novu godinu jer je njen dečko Crnogorac tako rekao (VIDEO)

Devojka je pokušala da odgovori na pitanje voditeljke gde će za doček, međutim, u tom trenutku se ubacio njen dečko i otresito odgovorio umesto nje

  • 60

Humoristička emisija Dnevnjak bavila se malo predstojećim praznicima, pa ih je zainteresovalo gde će naši sugrađani provesti najluđu novogodišnju noć. U pitanju je video-snimak koji je prethodno izrežiran, a za čije su potrebe angažovani glumci.

Radio-televizija Vojvodine je želela da na ovaj način nasmeje ljude širom Srbije, ali i van njenih granica.

Nadamo se da u tome i  uspeli!

Pogledajte video:

Ovde se nalazi ceo prilog:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Živko

    8. decembar 2015 | 23:24

    Neverujem kakvih komentara ima.Pa ljudi da li vi citate tekst.pise lepo da je sve namesteno.NAMESTENO.sto znaci da glumci sve to glume

  • Snezana яяя

    8. decembar 2015 | 22:37

    E vi sve vidite crno, pa verovatno decko zeli da je ima samo za sebe i priredice joj romantican docek samo za njih dvoje. Na stranu sto se oko nekih proteklih dogadjaja ne slazem sa djeticima, jedno im se mora priznati, nema muskarca bez Crnogorca, pa pricajte vi sta hocete.

  • Dubravka

    8. decembar 2015 | 22:07

    Tako joj i treba, kad je mazohista. Ja sam bogami ostavila momka koji me voleo više od života samo zato što mi je zamerio što sam na pauzi na poslu razgovarala s kolegom o bitnoj poslovnoj temi. Taj više nije imao prilike da mi se približi. Udala sam se za drugog koji me voli 2 puta više, dozvoljava mi sve i nikada se nismo posvađali iz bilo kog razloga osim zbog deteta jer tata dozvoljava sve princezi, a ja bih ipak da držim kontrolu. I u braku smo 25 godina bez ikakvih problema osim malo finansijskih, ponekad, a i to zajedno izguramo. A ona jadnica što se udala za mog bivšeg, vidi narod samo kad odu subotom u supermarket da kupe namirnice. A ja proputovah pola sveta (kad mi novac dozvoli) i zajedno i s drugarima i sama, a takođe i moj suprug sa svojim društvom. I hvala bogu do sada nismo imali tešku reč. Volimo se i posle 25 godina više nego na početku, poštujemo želje i prohteve međusobno i sve je ok. A poverenje je na prvom mestu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA