STIGLA POTVRDA IZ VAŠINGTONA: Avioni iz Srbije, posle 30 godina, lete za AMERIKU!

Srpski premijer je rekao da su letovi za SAD ozbiljno priznanje za našu državu kada je reč o bezbednosti, ali i po pitanju najbolje kompanije u regionu, Er Srbije

  • 30

Srbija je dobila potvrdu iz Vašingtona kojom se srpskim avionima i srpskoj posadi dozvoljavaju letovi za SAD, saopštio je danas u parlamentu premijer Srbije  Aleksandar Vučić.

- To je prvi put da ćemo našim avionima i našom posadom moći da letimo za SAD posle gotovo 30 godina - rekao je premijer.

LETEĆEMO DIREKTNO DO AMERIKE: Er Srbija do juna 2016. godine uvodi letove za Njujork

Vučić je kazao da misli da to sasvim dovoljno govori da u ovakvim uslovima, gde terorizam ozbiljno nagriza sistem savremenog sveta, to znači ozbiljno priznanje za našu državu kada je reč o bezbednosti ali i po pitanju najbolje kompanije u regionu, Er Srbije.

Takođe, to je veliko priznanje za aerodrom "Nikola Tesla", dodao je premijer.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Остани Србин, пиши Ћирилицом!

    9. decembar 2015 | 16:12

    браво

  • Nešo

    9. decembar 2015 | 15:55

    Evo ima vise od 10 godina kako slusam da ce avioni letiti iz Srbije za Ameriku,svake godine ista prica. Zabole ikog za te letove do Amerike !

  • mia

    9. decembar 2015 | 16:15

    Samom mi nije jasno, zasto AirSerbia. Zar ja nisam gradjanin Srbije, Koliko ja znam nasa zemlja se zove Srbija a ne Serbia. Molim da mi neko objasni u kojoj zemlji ja zivim. Serbia ili Srbija. Nadam se da ce te objaviti moj komentar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA