(VIDEO) ISTOPIĆETE SE ZBOG NJIHOVIH ODGOVORA: Pitali smo decu da li znaju ŠTA JE PRIVATNOST!

Mi smo se danas uputili u Dečji kulturni centar i pričali smo s decom i pitali ih da li znaju šta je pravo na privatnost i pravo na život, a njihovi odgovori su nas ostavili bez komentara

  • 1

Dobro došli u Telegraf NOW, potpuno novu medijsku formu u Srbiji. Ono što ste dosad čitali na Telegrafu, od danas možete i da gledate na Telegraf Now, prvoj internet televiziji u Srbiji!

(VIDEO) OVA SRPKINJA JE ZADIVILA MILIJARDU LJUDI: Ko god čuje Katarinu, OSTAJE BEZ REČI! (FOTO)

Međunarodni dan ljudskih prava pod sloganom "I ja imam prava", obeležen je danas u Dečjem kulturnom centru. Veliki broj dece je bio prisutan, što onih koji su sami učestvovali, što u publici.

(VIDEO) Srbi preko VIDEO-NADZORA snimaju S KIM SE KOMŠIJINA ĆERKA VRATILA IZ GRADA! Da li je ovo zakonito?

Dan ljudskih prava obeležava se od 1950. godine u znak sećanja na 11. decembar 1948., kada je na Generalnoj skupštini UN usvojena Univerzalna deklaracija o ljudskim pravima.

Mi smo se danas uputili u Dečji kulturni centar i pričali smo s decom i pitali ih da li znaju šta je pravo na privatnost i pravo na život, a njihovi odgovori su nas ostavili bez komentara.

(VIDEO) TELEGRAF NOW: Pogledajte šta je Šešelj PORUČIO američkoj zvezdi Bijonse!

Pogledajte na koje sve načine su nam naši najmlađi odgovorili na ova pitanja, a kada ih budete čuli, sasvim smo sigurni da vas neće ostaviti ravnodušnim:

(Jovana Milivojević / Marina Bojić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    10. decembar 2015 | 19:38

    Pravo na privatnost,ne odgovarati na - besmislena pitanja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA