SPREČENA PUCNJAVA NA UNIVERZITETU: Studenti evakuisani, policija savladala naoružanog napadača! (VIDEO)

- Čovek sa oružjem je na zapadnoj strani studentske unije. Kampus je hitno zatvoren - glasila je poruka upozorenja studentima

  • 2

Državni Univerzitet Arkanzas u gradu Džounsboro je evakuisan zbog aktivnog naoružanog napadača koji se nalazi u kampusu. Policija je opkolila i savladala osumnjičenog, tako da nije bilo pucnjave, a ni povređenih.

NOVI BRUTALNI NAPAD U AMERICI: Najmanje 5 studenata izbo nožem, policija ga likvidirala! (FOTO)

Upozorenje se naročito odnosilo na zapadno krilo zgrade, tako da su se hitno studenti evakuisali iz ovog dela objekta. Policija je zatim uhapsila naoružanog muškarca, koji je danas upao na američki Univerzitet.

- Čovek sa oružjem je na zapadnoj strani studentske unije. Kampus je hitno zatvoren - glasila je poruka upozorenja koju su studenti dobili od kampusa.

Lokalna tv stanica KATV je navela da će kampus univerziteta biti zatvoren do kraja dana. Identitet osumnjičenog nije objavljen. Predstavnici lokalne policije su za Kanal 7 rekli da je naoružan muškarac u vozilu i da ga je policija opkolila

Inače, u ovom kampusu se nalazi oko 14.000 studenata.

(Telegraf.rs/ Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA