HOROR U SRBIJI! Majka ubila tek rođenog sina - SMRSKALA MU LOBANJU

Obdukcioni nalaz koji je stigao u Više tužilaštvo u Požarevcu potvrdio je sumnje policije da je Silvana T. iz jednog okolnog sela ubila tek rođenog sina tako što mu je smrskala lobanju

  • 22

Obdukcioni nalaz koji je stigao u Više tužilaštvo u Požarevcu navodno je potvrdio sumnje policije da je Silvana T. iz jednog okolnog sela ubila tek rođenog sina tako što mu je smrskala lobanju. Prema izveštaju s obdukcije, malenom dečaku su na nekoliko mesta vidljivi prelomi kostiju lobanje!

- Dete je rođeno živo i zdravo, nakon čega je nastupila nasilna smrt. U pitanju su mehaničke povrede lobanje, usled čega je dete i preminulo - objašnjava izvor "Alo" blizak celom slučaju.

Prema rečima izvora, dalja istraga će utvrditi da li je majka dete tukla rukama ili je u pitanju neki tup predmet.

Kako prenosi ovaj list, Silvana T. je u utorak po podne rekla inspektorima da je rodila mrtvo dete. Međutim, lekari su primetili povrede koje su ukazivale na nasilnu smrt. Obdukcija je potvrdila da se radi o ubistvu, a ne o prirodnoj smrti.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Uhapšena žena saslušana je u policiji u Požarevcu, a protv nje je podneta krivična prijava za ubistvo deteta pri porođaju. Ona je, nezvanično, tvrdila da nema nikakve veze s ubistvom i da se radi o nesreći.

Ovaj slučaj niko od komšija, a ni prijatelja Silvane T. našim novinarima nije želeo da komentariše.

Inače, prema našem krivičnom zakonu, Silvani T. preti do pet godina zatvora zbog ubistva tek rođenog sina.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AS

    11. decembar 2015 | 07:48

    Kazite iz kog sela?Ta bi ubila i druge,kad je mogla jedno malo i neduzno bice.Zasto ne bi i tudje?Pojedini placu za decom a ona tako da uradi.Strasno i zalosno.

  • A-A

    11. decembar 2015 | 08:13

    Samo 5 godina?? Takvima dozivotna robija..

  • Malena

    11. decembar 2015 | 07:55

    Duša mala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA