(VIDEO) IDEA KARAVAN PUN LJUBAVI PUTUJE SRBIJOM: Decu u prihvatilištima obradovali prelepi pokloni!

IDAE je u jednom danu, u nedelju 13. decembra, podelila novogodišnje paketiće deci koja se nalaze u 22 Doma za nezbrinutu decu i decu ometenu u razvoju, prihvatilištima, ali i velikim regionalnim klinikama širom Srbije.

  • 5

Kako su praznici vreme darivanja, okupljanja porodice i druženja sa svojim najbližima IDEA je odlučila da obraduje veliki broj dece u celoj Srbiji. Uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, IDAE je odlučila da u jednom danu, u nedelju 13. decembra, podeli novogodišnje paketiće deci koja se nalaze u 22 Doma za nezbrinutu decu i decu ometenu u razvoju, prihvatilištima, ali i velikim regionalnim klinikama širom Srbije.

Tokom posete svim institucijama za decu je upriličena i novogodišnja predstava sa Deda Mrazom koju su deca nagradila iskrenim osmesima i velikim aplauzom koji je oduševio sve prisutne.

Foto: Promo Foto: Promo

I sve to ne bi bilo baš tako da se potpuno spontano nije formirao lanac dobrote. U ovu akciju se, sa oduševljenjem i velikom ljubavlju uključilo više od 2.000 zaposlenih kompanije IDEA, koji su poželeli da budu deo voog tima i da tako daju svoj doprinos da ovi pokloni stignu na pravu adresu. zaposleni ove kompanije su u svakoj instituciji koju su posetili stali u red kako bi formirali lanac dobrote kroz čije je ruke prošao svaki paketić koji je krenuo da zauzme svoje mesto ispod novogodišnje jelke.

I to nije sve. IDEA karavan se ovom akcijom ne završava. Ova kompanija će, uz podršku Ministarstva, u 65 gradova širom Srbije podeliti još 2.000 paketića mališanima koji se nalaze u hraniteljskim porodicama.

Foto: Promo Foto: Promo

I kroz Beograd je u nedelju uveče provejavala najlepša praznična čarolija. Na oduševljenje velikog broja Beograđana IDEA novogodišnji karavan je prošao Bulevarom kralja Aleksandra i deci koja su mahala Deda Mrazu izmamio osmeh na lice i poklonio K Plus slatki paket. Veliki kamion brendiran porukom „Volimo praznike jer volimo jedni druge“, osvetljen poput onih u najlepšim svetskim reklamama je vozio najpopularnijim beogradskim bulevarom i privukao pažnju velikog broja prolaznika koji su prilazili kamonu kako ne bi propustili trenutak da fotografijom sačuvaju uspomenu na ovaj nesvakidašnjui događaj.

Praznici nas podsećaju na ono važno u životu, a to je da je potrebno deliti sreću i ljubav, pa se zato zaposleni iz kompanije IDEA nadaju da su na ovaj način uspeli mališanima da prenesu barem deo novogodišnje čarolije i učine im ove praznike lepšim.

Foto: Promo Foto: Promo

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    15. decembar 2015 | 13:00

    A gde su deca sa smetnjama u razvoju o kojoj se brinu samo roditelji. Sramota je sto su zaboravljena.

  • Katarina

    15. decembar 2015 | 17:02

    Merkator-S vise ne postoji! Sve je drugacije! Sta je ovo sada ko zna, ali Merkator nije sigurno!

  • Milica jerinic

    17. decembar 2015 | 04:52

    Tako se to radi , a ne kao u gradskoj vladi i ministarstvu. Napravili su zgradu za predah.u Sekspirovoj pre godinu dana jos nije u funkciji. Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA