SAPLEO SAM SE I SLUČAJNO UŠAO U NJU: Sud odlučio da saudijski milioner nije kriv za silovanje tinejdžerke

- Pao sam ali se ništa nije dogodilo, između mene i ove devojke se nikad ništa nije desilo - tvrdio je milioner na suđenju

  • 22

Saudijski milioner je oslobođen optužen optužbi u kojima se tvrdi da je silovao tinejdžerku. On je na sudu tvrdio da se penetracija slučajno dogodila kada se okliznuo i pao na devojku (18).

PAO SAM I UŠAO U NJU SLUČAJNO: Milioner tvrdi da nije silovao tinejdžerku

Ešan Abdulaziz (46) je optužen za seksualni napad na mladu devojku dok je spavala u njegovom stanu u zapadnom Londonu. On je imao seks sa njenom prijateljicom (24) i rekao da je možda pao na tinejdžerku pri čemu je njegov penis upao ispod njenog donjeg veša.

Milioner je oslobođen po jednoj tački za silovanje nakon suđenja. Ova devojka je upoznala milionera 7. avgusta u noćnom klubu, a onda je bila pozvana sa svojom prijateljicom da dođe u stan bogataša.

Tinejdžerka je tvrdila da se probudila rano ujutro i zatekla Abdulaziza na sebi dok je pokušavao da "uđe u nju". Međutim, milioner je istakao da je otišao do nje samo da joj ponudi majicu za spavanje, a ona ga je u tom trenutku povukla ka sebi i stavila njegovu ruku između svojih nogu.

- Pao sam ali se ništa nije dogodilo, između mene i ove devojke se nikad ništa nije desilo - dodao je.

Kako bi objasnio prisustvo sperme u vagini ove devojke, rekao je da mu je možda "ostalo malo na rukama posle odnosa sa njenom prijateljicom". Inače, sudija je omogućio milioneru da bude saslušan u privatnosti, što je izuzetno retko.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA