BILD OBJAVIO DA JE PUTIN NAJVEĆI RATNI ZLOČINAC, kog podržava sirijski predsednik!

Nemački časopis na kraju teksta zaključuje da je "jasno da je ruski predsednik Vladimir Putin jedan od najvećih radnih zločinaca u Siriji"

  • 37

Nemački časopis Bild objavio je vest da je ruski predsednik Vladimir Putin ratni zločinac i da je napadao sirijsko stanovništvo, koje je u ovom okršaju Rusije i Islamske države, nedužno.

PESIMISTIČNA PREDVIĐANJA ZA 2016. GODINU: Putin će dobiti sve što želi, Evropsku uniju očekuje kriza

- Teško je zamisliti situaciju u Siriji koja je sve gora - rekao je regionalni menadžer za Tursku Rej MekGrat.

Mnogi zapadnjački političari koriste Rusiju u borbi protiv džihadista i samo zbog toga "zatvaraju oči pred činjenicama koje su vidljive".

Nemački časopis navodi da Putina u zločinima podržava i sirijski predsednik Bašar al-Asad.

Bild na kraju teksta zaključuje da je "jasno da je ruski predsednik Vladimir Putin jedan od najvećih radnih zločinaca u Siriji".

(Telegraf.rs / Izvor: bild.de)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    16. decembar 2015 | 12:12

    Kad ti nemci kažu da si ratni zločinac...nemci.

  • Trig

    16. decembar 2015 | 12:09

    Svabe nemaju moralno pravo da bilo sta kazu o bilo kome i o bilo cemu.Znamo svi sta su radili u proslosti.

  • mein kampf

    17. decembar 2015 | 01:34

    na je hitler imao medije ko sto zapadnjaci imaju danas, on bi bio pobjednik jer kad novinari vide ubijanja koja traju godinama, pljacku drzava, osiromisivanje naroda i izbjeglice, bolesti koje se tamo "iznenada" pojavljuje i to mu se cini ok a kad netko kaze da tome treba stati na kraj ubjeden je da je taj doticni zlocinac, onda je jasno tko je tko. za razliku od osloboditelja koje taj doticni brani, putin je duze od 10dana pozivao narod da se skloni s mjesta koje ce bombardirati a zanimljivo je da rusija kad nesto okupira ipak nesto i obnovi sto se nikako ne moze reci za one koje taj doticni brani jer da taj novinar pise istinu onda bi se lako dosjetio da izbjeglicama nije bilo lose u siriji pod asadom ni pod sadamom ni pod gadafijem i da su postali izbjeglice tek kad je netko dosao da ih oslobodi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA