Uhapšen Svetozar Marović!

Marović je lišen slobode po nalogu specijalnog državnog tužioca

  • 40

Svetozar Marović predsednik političkog saveta DPS uhapšen je jutros oko devet sati po nalogu Specijalnog tužilaštva, javio je portal Analitika.

Brat i ćerka Svetozara Marovića uhapšeni u Budvi!

Marović je lišen slobode po nalogu specijalnog državnog tužioca.

Pozivajući se na svoja saznanja ovaj podgorički portal javlja da se Marović u trenutku privođenja nalazio u Podgorici. Prema nezvaničnim informacijama, Marović je uhapšen u zgradi Vektre.

Specijalni tužilac Milivoje Katnić ranije je najavio da će istragom obuhvaćena osoba koja je identifikovana kao "šef kriminalne grupe" u Budvi, čija su dva sada već bivša gradonačelnka osumnjičeni za zloupotrebu službenog položaja, u vezi sa trgovinom nekretninama u toj opštini.

U okviru iste istrage postupak je ranije sproveden protiv sina i brata Svetozara Marovića, a na saslušanju je ranije bhila i njegova ćerka Milena Matrović Bogdanović. Istom istragom obuhvaćena je i strina Svetozara Marovića, Mirjana Marović.

Foto: E-Stock.us/Petar Jovanovic Foto: E-Stock.us/Petar Jovanovic

Marović nije nedavno prisustvovao sednici Političkog saveta DPS, a na tu funkciju je izabaran u junu ove godine. On je sve vreme postojanja DPS važio za stranačkog ideologa i stratega njene dugoročne politike.

Svezozar Marović je ranije bio predsednik Državne zajednice Srbija i Crna Gora, a pre toga obavljao je više političkih funkcija u Crnoj Gori. Bio je i predsednik crnogorskog parlamenta.

(Telegraf.rs / Beta, Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Simke

    17. decembar 2015 | 10:14

    A Milo da bude zadnji,to nije fer.

  • Biljana NK

    17. decembar 2015 | 10:31

    Pridružio se porodici da čekaju Novu godinu u Spužu . Samo ne znam ko će im pjevati , Madona ili Ceca . Aj' sa srećom !

  • Dr Lune

    17. decembar 2015 | 10:35

    Hm,hmm..dok je svercovao cigarete nije uznemiravan..??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA