NAJLEPŠA AKCIJA U SRBIJI: Seoska škola u Valjevu donira sredstva za vantelesnu oplodnju! (FOTO)

- Prikupljeni novac đaci će uplatiti Centru za vantelesnu oplodnju. Ovo je skroman doprinos najmlađih sugrađana koji svojim gestom žele da podstaknu i druge na slične akcije, kako bi nam se povećao natalitet i u školama bilo sve više dece - kažu organizatori ove akcije

  • 5

Đaci seoske škole u Brankovini kod Valjeva praviće novogodišnje čestitke i ukrase, a sav novac od prodaje biće uplaćen na račun Centra za vantelesnu oplodnju u Valjevu, koji je ovih dana proslavio rođenje 101. bebe iz “epruvete”.

4.000 PAKETIĆA ZA DECU BEZ RODITELJSKOG STARANJA: IDEA karavan širi magiju Srbijom! (FOTO) (VIDEO)

Pod sloganom ''Novogodišnja čestitka najmlađih za najmlađe'', đaci OŠ “''Prota Mateja Nenadović'' iz Brankovine praviće novogodšnje čestitke i ukrase, a prodajna izložba će biti organizovana u četvrtak, 24. decembra ispred zgrade Gradske uprave.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prikupljen prilog biće uplaćen Centru za vantelesnu oplodnju.

- Ovo je skroman doprinos najmlađih sugrađana koji svojim gestom žele da podstaknu i druge na slične akcije, kako bi nam se povećao natalitet i u školama bilo sve više dece - kažu organizatori ove akcije.

Valjevski Centar za vantelesnu oplodnju je nedavno proslavio tri godine uspešnog rada.

- Od rođenja prve bebe, septembra 2013. godine, pa do sada na svet je došla 101 beba, trenutno je na putu više od 60 beba koje će se sigurno roditi. U 2016. godini kako budu rasle trudnoće i deca koja su ovde začeta, rašće i naš Centar za vantelesnu oplodnju- rekao je kaže šef VTO dr Branko Budimirović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Centar za vantelesnu oplodnju u Valjevu je među retkima gde ne postoji lista čekanja, a u VTO centar dolaze i parovi bez dece iz drugih delova Srbije.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Жељко Кустурић

    21. decembar 2015 | 14:28

    Сретан сам због геста, а посебно због мјеста. Моја мајка је рођена, крштена и школована у Бранковини. Наравно, отишла је на даље школовање и рад у БиХ. Емотивно сам везан за Ваљево и Бранковину. Свака част и примјер другима.

  • Va.

    21. decembar 2015 | 14:41

    Valjevska deca su najbolji hvala deco za ovakav gest..

  • Dag

    21. decembar 2015 | 14:43

    Neizmerno - lepo, i tuzno - do bola... Kad drzavnu - brigu, brine - skromna skola...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA