Mala škola diplomatije (FOTO)

S velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da su otvorene prijave za projekat Mala škola diplomatije koji organizuje Udruženje BEUM

  • 1

Prijave traju do 31.12.2015. na sajtu www.beum.org, a svečano otvaranje će se održati 16.01.2015.

Mala škola diplomatije je besplatan projekat namenjen svim zainteresovanim srednjoškolcima trećih i četvrtih razreda beogradskih srednjih škola i gimnazija, koji će trajati od januara do maja 2016. godine i održaće se u prostorijama Fakulteta za diplomatiju i bezbednost.

Foto: Promo Foto: Promo

Cilj ovog projekta jeste sticanje znanja i veština u oblasti diplomatije i međunarodnih odnosa, uz neizostavno sticanje novih poznanstava.

Polaznici će imati priliku da slušaju predavanja stručnjaka iz oblasti diplomatije, a nakon toga će na radionicama kroz praktične vežbe i diskusiju s asistentima i ostalim polaznicima sticati praktična znanja i vežbati naučeno.

Teme koje će se obrađivati su: zašto su nam potrebne diplomate, bezbednosno pregovaranje međunarodnih organizacija, diplomatski protokol i ponašanje, silom do mira, zanimljive geografije, Nemačka: Prva među jednakima, tajni agenti i tajna diplomatija, sajberbezbednost i sajberdiplomatija, Oskar za najboljeg diplomatu, jezik i diplomatija.

BEUM je nepolitička organizacija koja se bavi edukacijom, liderstvom i povezivanjem mladih ljudi, osnovana 2011. godine u Beogradu.

Kroz svoju veliku mrežu, povezujemo preko hiljadu mladih profesionalaca iz preko 60 zemalja, olakšavajući njihovu saradnju na akademskom, poslovnom i ličnom planu, i doprinosimo boljoj povezanosti celog evropskog kontinenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    24. decembar 2015 | 18:29

    Blago njima... (A koja je to, po redu, institucija, koja skoluje kadrove, za -diplomatiju? Jel' - besplatna?.)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA