"MAMA, ŠTA AKO POLICAJAC POČNE DA SE NABACUJE DEVOJČICI": Majka prenosi reči prestrašene ćerke (13)

- Presreo ju je na putu do kuće i vukao za ruku u mrak, govoreći da je iznenađen kako još nije naučila da se ljubi" - govori majka devojčice (13)

  • 10

D. S. (48) majka devojčice M. R. (13), koju je navodno pokušao da obljubi policajac B. Đ. (48) iz Majdanpeka uplašena je, ali i šokirana odlukom sudije za prethodni postupak koji mu pre dva dana nije odredio pritvor, već ga je pustio na slobodu.

- U šoku sam, i u strahu. Moja ćerka je počela da plače čim je čula da se on šeta gradom. Doživela je velike traume i ima strah od njega. Plaši se da ga ponovo ne sretne - priča majka devojčice.

POLICAJAC JE PRATIO DEVOJČICU DVA DANA, A ONDA JU JE NAPAO U ULAZU ZGRADE? Jezivi detalji pokušaja obljube deteta

Njoj se ćerka požalila posle prvog susreta sa policajcem.

- Pre toga imale smo razgovor kako na društvenim mrežama ne sme da se dopisuje sa nepoznatima, kao ni sa starijima, i da mi kaže ako primeti da neko pokušava nešto loše ili da je odvede negde. Došla je prošlog vikenda kući i rekla: "Mama, šta ako policajac počne da se nabacuje devojčici?". Bila sam u šoku i rekla da je i to kažnjivo zakonom, ali je ona pitala: "Kako će policajac da uhapsi policajca?". Bilo mi je sumnjivo i saznala sam istinu - kaže D. S. za Blic.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Ona tvrdi da ju je policajac prvo presreo na putu do kuće i vukao za ruku u mrak, govoreći da je iznenađen kako još nije naučila da se ljubi i da joj je vreme, a ovo je navodno nastavio da radi i narednih dana.

NEZAPAMĆEN HOROR U SRBIJI: Policajac pokušao da obljubi dete?

- Narednog dana, pošla je da se prošeta i pitala je šta da radi ako ga sretne. Rekla sam joj da se brani i vrišti ako počne da je vuče. Prošla je kroz park, a on je kasnije pošao za njom. Pitao je šta radi u utorak, i rekao joj da je čeka na terasi kada se vrati iz škole. Došla je kući i sve mi je ispričala. Tada sam otišla u policiju i prijavila ga. U policiji su reagovali na pravi način i odmah podneli prijavu - rekla je devojčicina majka.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Odmah posle privođenja policajca, regaovao je MUP.

- Takvo ponašanje je krajnje nedopustivo i nećemo ga trpeti. Ne znamo zašto mu sudija za prethodni postupak nije odredio pritvor. Zato smo mi, odmaj uradili, ono što je u našoj nadležnosti - suspendovali smo ga i protiv njega pokrenuli disciplinski postupak - kažu u MUP-u.

SVE MI JE NAMEŠTENO, NISAM POKUŠAO DA OBLJUBIM DEVOJČICU: Policajac iz Majdanpeka odgovorio na optužbe

Predsednica Osnovnog suda u Majdanpeku Gordana Milentijević rekla je da je za odluku sudije za prethodni postupak saznala juče ujutro.

- Ne mogu da se mešam u odluku sudije za prethodni postupak, ali tužilaštvo ima pravo na žalbu, o čemu će odlučiti Krivično vanraspravno veće suda -rekla je ona.

U tužilaštvu navode da još nisu dobili odluku sudije.

- Želićemo se na tu odluku - rečeno je Blicu u tužilaštvu.

Podelite mišljenje o ovom slučaju sa nama u komentarima.   

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ako Bas

    24. decembar 2015 | 12:43

    Nema tu sta puno da se kometarise! Ovakvo ponasanje bilo koje odrasle osobe treba da bude strogo kaznjeno. A pogotovo ako je ta osoba pripadnik organizacije koja treba da odrzava red i mir i bude primjer ostalima. Tako i njega,za primjer,treba kazniti sto vise. Zbog ovakvih DEGENERIKA mi je zao sto ne postoje smrtne kazne ili jos ekstremnije kanjenje kao sto je javno zigosanje ili odsjecanje pojedinih djelova tjela. Pa neka zive sa tim!

  • VladimirR.

    24. decembar 2015 | 12:16

    Policija neka dodeli stalnu pratnju ovoj devojčici. Kad možemo da plaćamo svakoj šuši obezbeđenje, možemo i ovom detetu.

  • Доктор

    24. decembar 2015 | 12:28

    Да поделимо мишљење... Кадија те тужи, кадија те хапси, кадија ти суди... Једино тачно у овој Страдији...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA