STOTINE SRPSKIH DEDA MRAZOVA NA MOTORCIKLIMA! Humana misija o kojoj će pričati ceo svet (FOTO) (VIDEO)

Okupljanje je trajalo čitav sat, a za to vreme su slučajni prolaznici, naročito deca, zastajali kako bi uslikali po koju fotografiju za uspomenu sa Deda Mrazovima čija ih je akcija dirnula u srce

  • 9

Pozitivna energija, crveni kostimi, motori, humanost. Tako se u par reči moglo opisati jutro kada su se bajkeri iz cele Srbije, prerušeni u kostime Deda Mraza, okupili ispred Skupštine grada Beograda sa jednim ciljem, da daruju novogodišnje paketiće deci ometenoj u razvoju iz Doma u Sremčici.

Evo zašto ćete biti BOLJI LJUDI, ako podržite vožnju beogradskih DEDA MRAZOVA NA MOTORIMA! (FOTO) (VIDEO)

Okupljanje je trajalo čitav sat, a za to vreme su slučajni prolaznici zastajali kako bi se slikali sa ovim divnim ljudima i pružili im podršku za ovako human čin.

Naravno, Deda Mrazevi na motorima najviše su oduševili one najmlađe koji su se sa oduševljenjem slikali sa njima na dvotočkašima i trotočkašima. Nisu ni za njih nedostajali pokloni, pa su bajkeri svu okupljenu decu obradovali sa po jednim paketićem.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ovo je već deveta godina zaredom kako se okupljamo ovde na motorima svi obučeni u kostime Deda Mraza. Svako od nas je dao neku svoju donaciju i napravili smo negde oko 500 paketića koje nosimo u Domu u Sremčici deci koja su ometena u razvoju. Jedva čekamo da ih vidimo i da se družimo sa njima - reko je za Telegraf jedan od organizatora događaja.

Prošle godine su oborili rekord kada je u koloni bilo 325 motora, a nadaju se da će ove godine taj broj prevazići.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Mnogi su došli sa svojim devojkama koje su takođe bile obučene u crvene kostime i sa zadovoljstvom pružile punu podršku svojim jačim polovinama.

- Okupili smo se ovde da podržimo decu iz Doma u Sremčici, da uživamo u vožnji koja je pre svega humanitarnog karaktera. Ovo mi je druga godina da se odazivam akciji - rekao je jedan od učesnika koji je došao sa svojom devojkom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Posle tradicionalnog slikanja ispred Starog dvora, bajkeri su se uputili ka Domu za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju u Sremčici.

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Ovo je pravo doba godine da se setimo onih kojima je pomoć najpotrebnija, pa ukoliko niste u mogućnosti da pomognete materijalno, dovoljan je i samo jedan osmeh da nekome ulepšate dan.

(S. Kostić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA