KONAČNA PRESUDA: Kimani Frend OSUĐEN NA TRI GODINE ZATVORA zbog gaženja devojke!

Na prvom suđenju Kimani je osuđen na tri godine zatvora, ali je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu i naložio novo suđenje

  • 8

Kimani Frend, košarkaš sa Jamajke, koji je u novembru 2012. godine izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Nevena Dragutinović (29), devojka pevača grupe In Vivo, osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu ponovo na tri godine zatvora.

OBRT U SLUČAJU KIMANIJA FRENDA: Veštak tvrdi da "možda ipak NIJE VIDEO DEVOJKU na ulici"!?

Frend je na uglu Francuske i Cara Dušana u pijanom stanju "škodom fabijom" pregazio Dragutinovićevu koja je u tom trenutku izašla iz taksija.

Na prvom suđenju Kimani je osuđen na tri godine zatvora, ali je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu i naložio novo suđenje.

Na nedavnoj rekonstrukciji veštak saobraćajne struke Kosta Grubor izjavio je da je moguće da Kimani zaista nije video devojku jer su ga zaslepela svetla drugog automobila koje je bilo parkirano u blizini.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Veštak je, podsetimo, ovo izjavio nakon što je Kimani na mestu nesreće pokazao kako se udes dogodio. Presudi je prisustvo predstavnik konzulata sa Jamajke.

Podsetimo, Nevena Dragutinović (29) poginula je 2. novembra 2012. godine oko 4.20 sati kada je na nju „fabiom“ na uglu Francuske i Ulice cara Dušana, velikom brzinom i sa 0,98 promila alkohola u krvi, naleteo košarkaš Kimani Frend sa Jamajke.

On je ubacio u auto, ali devojka je već bila mrtva. Sa njom je u tom trenutku bila sestra bliznakinja, koja je usled šoka prebačena u Urgentni centar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    28. decembar 2015 | 18:58

    Kako bre 3 god? Da je to tamo kod sebe uradio dobio bi 10.minimalno.Pijan ej.

  • srbija

    29. decembar 2015 | 12:27

    Kada ce Starleta Dusica Jevdjenovic biti osudjena ili kaznjena ??? Gde ode ova zemlja ?? Mora svako da bude kaznjen za svoje postupke ! Nije bitna osoba koja je ucinila nego STA JE UCINJENO !!!! Gde je pravda ta vise ??

  • Natasa

    28. decembar 2015 | 19:59

    Bio je pijan i brzo je vozio,PA NARAVNO DA JE NIJE VIDEO sramota...:'(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA