VELIKO SRCE SRPSKOG POLICAJCA: Podelio paketiće deci kojoj je SPASIO ŽIVOT tokom poplava u Obrenovcu!

- Ta dečica su preživela ozbiljne traume od poplava. Ovakve stvari im ulepšavaju svakodnevnicu i pomažu da zaborave ružne trenutke - rekao je hrabri policajac

  • 11
Foto: Informer.rs Foto: Informer.rs

Saša Lazić, pripadnik Žandarmerije iz Obrenovca, obradovao je 11 mališana iz zgrade u Tamnavskoj ulici u ovom gradu koja je teško oštećena u majskim poplavama, uručivši im novogodišnje paketiće.

Ovaj snimak je videlo POLA MILIONA LJUDI, OSVOJIO JE SRCA U CELOJ SRBIJI! (VIDEO)

Naime, na inicijativu žandarma Lazića koji je sa svojim kolegama učestvovao u evakuaciji ovih mališana, organizovana je dodela novogodišnjih paketića.

- Saša je samoinicijativno, pre nekoliko dana došao i pitao da li bi mogao da iznenadi svu decu iz naše zgrade i kupi im poklone. Naravno da smo pristali na tako nešto. Doveo nam je i Deda Mraza koji je upotpunio događaj - kaže Srećko Rafailović predsednik kućnog saveta zgrade u Tamnavskoj ulici broj 23.

On dodaje da su deca bila potpuno iznenađenja.

- Ta dečica su preživela ozbiljne traume od poplava. Ovakve stvari im ulepšavaju svakodnevnicu i pomažu da zaborave ružne trenutke. Među mališanima koja su dobila paketić je i četvorogodišnja Jana Dimitrijević, devojčica koja je postala simbol patnje tokom poplava. Njen lik je bio na posterima preko kojih su građani obaveštavani o načinu na koji mogu uplatiti novčanu pomoć za grad - objašnjava Srećko.

Stanari zgrade u Tamnavskoj ulici uručili su žandarmu Laziću zahvalnicu za ovaj humani gest.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA