VOZAČI, OPREZ! Prilagodite brzinu uslovima MAGLE i mokrog kolovoza!

Ovom prilikom apelujemo na vozače da brzinu i vožnju prilagode uslovima na putu, voze na bezbednom odstojanju od vozila ispred, kako bi na vreme mogli da reaguju i zaustave vozilo - kažu iz AMSS

  • 2

Magla, smanjena vidljivost i mokar kolovoz, ali i neprilagođena brzina su poslednjih dana uzrok povećanog broja saobraćajnih nezgoda, a u pojedinim i sa poginulim licima, kakva se dogodila juče na autoputu Beograd-Šid kod Martinaca, saopštili su iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

STRAVIČAN SUDAR, DVOJE MRTVO, ČETVORO POVREĐENO: Dva AUTOMOBILA naletela na PREVRNUTI ŠLEPER na autoputu!

Oni zato i ovom prilikom apeluju na vozače da brzinu i vožnju prilagode uslovima na putu, voze na bezbednom odstojanju od vozila ispred, kako bi na vreme mogli da reaguju i zaustave vozilo, ali i na upravljača puta da odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom pravovremeno ukažu na gustu maglu, kako bi se izbegle saobraćajne nezgode i nesreće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    30. decembar 2015 | 10:33

    Vozaci zaobilazite rupe na putevima jer putari nisu imali vremena da ih saniraju cele godine radili u hladovini i kafanama.

  • Sultan Bgd

    30. decembar 2015 | 13:27

    Onaj ko putuje Iz Italije ka Srbiji OPREZ velika je magla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA