NOVI TERORISTIČKI NAPAD: Bačena bomba na džamiju u Austriji!

- Eksplozivna naprava je aktivirana ispred džamije. U napadu su polomljena stakla, nema povređenih niti poginulih. Pričinjena je materijalna šteta

  • 18

U austrijskom gradu Krems izveden je bombašški napad na džžamiju "Masdžid Al Aksa", u kojem je pričinjena manja materijalna šteta, izjavio je zamenik predsednika istoimene fondacije Kemal Džajla.

PANIKA U BOSNI: Vehabiju izbacili iz džamije, sad preti da će UBITI 40 LJUDI ZA NOVU GODINU!

On je za Anadoliju rekao da je eksplozivna naprava aktivirana u utorak uveče ispod prozora džžamije što je, kako je kazao, polomilo stakla na objektu, prenosi Klix.ba.

- Eksplozivna naprava je aktivirana ispred džžamije. U napadu su polomljena stakla, nema povređenih niti poginulih. Pričinjena je materijalna ššteta u visini 2.500-5.000 evra. Džžamija je otvorena 1998. godine, a do danas nismo imali skoro nikakvu neugodnost -rekao je Džajla.

Istakao je da nije poznato ko je izveo napad i dodao da je pokrenuta istraga.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pedja

    30. decembar 2015 | 22:16

    A kad se baci bomba Srbima sa kosova to nije teroristicki napad??? Nesto nisam primetio strane novinske kuce da pisu bilo sta o tome! 40 terorista uslo u Makedoniju CNN i BBC cute, za jednu kasikaricu se prica kao da je pala atomska bomba.

  • GATE7

    30. decembar 2015 | 23:33

    Zar je i to terorizam???A sta je kad poruse 240 pravoslavnih hramova,par hiljada spomenika sto na grobljima,sto po gradovima...jel to sastavni deo milosrdnog andjela koji je vec 25 godina pod tim "radnim nazivom"???

  • Kako posejes

    30. decembar 2015 | 22:32

    Tako i zanjes.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA