PUTIN ČESTITAO NOVU GODINU: Evo šta je poželeo Rusima!

Putin je naglasio da bi posebno želeo da čestita praznik onim ruskim vojnicima koji se bore protiv međunarodnog terorizma, brane nacionalne interese Rusije u dalekim krajevima, pokazujući volju, odlučnost, čvrstinu karaktera

  • 16

Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je sunarodnicima Novu godinu, posebno izdvojivši vojnike koji se bore protiv međunarodnog terorizma u udaljenim krajevima sveta.

MOĆNI SVETSKI LIDERI ČESTITALI VUČIĆU NOVU GODINU: Evo šta su mu poželeli

Putin je rekao da, prema tradiciji, Rusi obeležavaju praznik u krugu porodice, sa najbližim prijateljima.

- Naravno, nisu svi u mogućnosti da dočekaju Novu godinu sa porodicom - treba raditi u bolnicama i u proizvodnji, ispunjavati službeni i vojnički dug, čuvati granicu, biti na stalnom dežurstvu, osigurati našu bezbednost na kopnu, moru i u vazduhu. Mi smo zahvalni svima onima koji su danju i noću, radnim danima i praznicima uvek na radnom mestu - izjavio je ruski predsednik u novogodišnjem obraćanju naciji.

NAJVEĆA TAJNA KGB-a: Naučite i vi da hodate kao Putin i Medvedev! (VIDEO)

Kako prenosi Sputnjik, Putin je naglasio da bi posebno želeo da čestita praznik onim ruskim vojnicima koji se bore protiv međunarodnog terorizma, brane nacionalne interese Rusije u dalekim krajevima, pokazujući volju, odlučnost, čvrstinu karaktera.

- Uostalom, ovi kvaliteti su nam potrebni svuda, uvek, i u svakom poslu. Uspeh čitave zemlje zavisi od efikasnosti rada i dostignuća svakog od nas - rekao je Putin u novogodišnjem obraćanju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    31. decembar 2015 | 18:47

    БРАЋО Руси и Белоруси срећна вам нова година!!!

  • Miloš

    31. decembar 2015 | 17:59

    Idemo do pobede

  • major Milan Tepic RSK

    31. decembar 2015 | 17:59

    Sretnu novu godinu i puno zdravlja svim dobrim ljudima .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA