MASAKR U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Ubio tri osobe zbog svađe oko VEŠ MAŠINE! (FOTO) (VIDEO)

Kako navode vlasti, 33-godišnji sin je oteo ocu pištolj i ubio ga, a trenutno se nalazi u pritvoru. Sin i njegova devojka brinuli su o majci koja je nedavno preživela srčani udar

  • 6

Muškarac u Los Anđelesu je u novogodišnjoj noći ubio tri osobe, pre nego što mu je sin oteo pištolj i ubio ga, a tragediju je izgleda izazvala svađa zbog mašine za veš, prenosi danas Gardijan.

UBIO GA NA LICU MESTA: Pomahnitali muškarac nožem izmasakrirao čoveka nasred ulice! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Među žrtvama je i 48-godišnja devojka sina ubice, koja je živela u istoj kući u mestu Rouland Hajts, kao i 27-godišnji muškarac koji je došao u goste, saopšteno je iz kancelarije okružnog šerifa.

U saopštenju se dodaje da je 54-godišnji otac bio alkoholičar i da je imao veliku kolekciju pištolja, kao i da je policija već više puta dolazila u tu kuću. Istražitelji ispituju preživele svedoke kako bi utvrdili šta je navelo oca da upotrebi poluautomatski pištolj.

- Izgleda da je između oca i devojke sina izbila svađa, verovatno zbog korišćenja veš mašine. Iz nekog razloga to je razbesnelo oca - izjavio je poručnik Džon Korina.

Kako navode vlasti, 33-godišnji sin je oteo ocu pištolj i ubio ga, a trenutno se nalazi u pritvoru. Sin i njegova devojka brinuli su o majci koja je nedavno preživela srčani udar.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA