UPAO KOD BIVŠE DEVOJKE U STAN i silovao je, iako ga je preklinjala da prestane

Okrivljenom za težak seksualni čin sudija istrage je tada odredio, u slučaju da plaćanjem kaucije bude pušten na slobodu, mere opreza: zabranu približavanja žrtvi i kontaktiranja na bilo koji način s napastovanom devojkom

  • 10

Nakon okončane istrage Županijsko državno tužilaštvo u Rijeci podiglo je optužnicu protiv Lorenca V. (21) iz Rijeke, tereteći ga da je silovao svoju bivšu devojku, javlja Novi list.

Probudila se gola na kauču svog komšije i shvatila da ju je SILOVAO I SVE SNIMAO!

Mladić se tereti da je seksualni delikt počinio u jutarnjim satima 25. oktobra, u stanu žrtve, 22-godišnje devojke, u Rijeci. Optužuje se da je u nedeljno jutro, uz upotrebu sile, preteći joj da će je teško povrediti, silovao devojku, uprkos njenom opiranju i protivljenju.

Žrtva je posle slučaj prijavila policiji, mladić je uhapšen, pa je krajem oktobra završio u istražnom zatvoru, uz mogućnost da plaćanjem kaucije u iznosu od 100.000 kuna bude pušten da se u daljem postupku brani sa slobode.

Okrivljenom za težak seksualni čin sudija istrage je tada odredio, u slučaju da plaćanjem kaucije bude pušten na slobodu, mere opreza: zabranu približavanja žrtvi i kontaktiranja na bilo koji način s napastovanom devojkom.

Tužilaštvo sada traži da se te mere produže te da se primeni  sigurnosna mera zabrane približavanja, uznemiravanja ili uhođenja žrtve.

(Telegraf.rs / Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla

    3. januar 2016 | 16:26

    nije mi jasno kako niko od komsija nije cuo da neko kuka i preklinje....sumljivo...svakako ako je kriv....sto kaze nas narod besi bre to ko.no

  • SRBIN

    3. januar 2016 | 14:16

    Zenska laz i izmisljotina..

  • Velislav

    3. januar 2016 | 16:17

    Ovakvih slučajeva nažalost ima jako mnogo...ne znam zašto je ovaj iz Hrvatske poseban?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA