Preminula majka koja je pucala u sinove, jednog ubila, drugi se bori za život!

Milena Došen iz Kozarske Dubice u porodičnoj kući pucala je u svoja dva sina, a nakon toga je izvršila samoubistvo tako što je popila esenciju. Stariji sin Srđan (29)je odmah preminuo dok je mlađi Dragan (24) u kritičnom stanju

  • 1

Milena Došen (49) iz Kozarske Dubice koja je jutros, oko 9 sati i 30 minuta, pucala iz u dvojicu svojih sinova, Srđana (29) i Dragana (24), a potom pokušala samoubistvo popivši esenciju, preminula je večeras u banjalučkom Kliničkom centru.

Zamenik portparola Okružnog tužilaštva Banjaluka Mira Miletić izjavila je da je Milena Došen preminula u banjalučkom Kliničkom centru od posljedica trovanja esencijom.

Na putu do bolnice u preminuo je stariji Srđan, dok je Dragan zbog prostrelne rane na glavi prebačen u KC Banjaluka. Operisan je, ali je njegovo zdrvstveno stanje neizvjesno jer je priključen na aparate koji ga održavaju u životu, prenose "Nezavisne". Mediji su prethodno javili da su oba milenina sina preminula.

Komšinica i rođaka oca upucanih momaka Željka Došena, kaže da je on istrčao na ulicu i počeo da plače i puzi po asfaltu.

- Željko je plakao i govorio da mu je Milena ubila sinove. U trenutku tragedije je, izgleda, bio u gradu kako bi kupio namirnice, jer su Došenovi sutra trebali da proslave svoju slavu, Đurđevdan. U jednom trenutku ga je telefonom pozvala Milena i rekla mu da je popila sirćetnu kiselinu, ali nije govorila da je pucala u sinove. Kada je Željko došao kući i video sinove u krvi i pištolj na stolu bilo je kasno. Ovo je velika tragedija i niko normalan ne može da poveruje da se tako nešto dogodilo ovoj časnoj i poštenoj porodici - rekla je komšinica.

(Telegraf.rs /Izvor: Nezavisne novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivona

    6. maj 2012 | 09:39

    Pa da je bas casna i postena,cisto sumnjam. Nesto je kocilo,cim se ova tragedija desila. Verovatno je imala tezih psihickih problema.. No,znamo gde ce ona otici. Molim se za Dragana,da ga Gospod ostavi u zivotu. Moje najiskrenije saucesce ocu njihovom... Mnogo boli,kad vise ni u majcinsku ljubav,onu najjacu na ovoj zemlji,ne mozes da budes siguran.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA