DEDA ŽIVORAD JE I MENE OBESIO O PLAFON: Evo šta mi se tada dogodilo! (VIDEO)

Novinarka Telegrafa je odlučila da poseti Živorada Šupića iz Kragujevca i isproba njegov alternativni metod lečenja kičme

  • 24

Nakon priče o Živoradu Šupiću (80) iz Kragujevca koji je izumeo napravu uz pomoć koje "besi" narod naglavačke na plafon u rođenoj kući kako bi ih izlečio od bolesti kičme, novinarka Telegrafa je odlučila da ga poseti i isproba njegov metod.

ŽIVORAD JE OBESIO SVE SVOJE KOMŠIJE: I njihove porodice su mu zbog toga zahvalne DO GROBA! (FOTO)

Kako kaže, on je ovo izumeo kada je umalo i sam ostao nepokretan. Njemu je pokojni otac došao u san i poručio mu da se obesi za noge kako bi ozdravio. Naravno, poslušao ga je.

- Tada sam još živeo na Kosovu. Podigao sam točak od traktora, ukočio se i pao preko njega. Bol je u danima koji su usledili bila kao da me po kičmi režu žiletom. Kada god sam pod lekovima uspevao da zaspim, sanjao sam isto. Dođe mi u snove pokojni otac i kaže: "Obesi se za noge, tako ćeš ozdraviti" - priča Živorad.

Njegova naprava se sastoji od dva para stezača za zglobove stopala u koja se stavljaju noge. Od tih stezača na svakom stopalu "idu" kanapi, a na plafonu je koturača.

Živorad je na hiljadu ljudi "vešao" i lečio. Pogledajte kako se naša novinarka provela kod njega:

(Marija Raca)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    5. januar 2016 | 19:37

    Princip dekompresije nerava,inace se koristi u medicini u nesto drugacijem obliku-suspenzije,kstenzomati,itd...Princip je isti,jedino sto je u ustanovama pod vecim nadzorom i kontrolisanijim uslovima. Parola snadji se..Dekici svaka cast,mada ne bih bas sva stanja bolnosti u kicmenom stubu poslao kod dekice .

  • Ja

    5. januar 2016 | 19:11

    Svi cemo mi da se objesimo zbog ovakvog nereda od zivota do gladi al ne za noge

  • aceN

    5. januar 2016 | 21:43

    A kad ce da besi moju tastu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA