SRBIN TUŽI GRAD JER JE POVREDIO PENIS: O ovom Novosađaninu bruji cela država!

Mladić je nakon povrede na sportskom terenu podigao tužbu protiv Novog Sada jer je zbog straha od mogućih posledica pao u depresiju

  • 9

U Novom Sadu se nedavno dogodila nesvakidašnja situacija, kada je jedan građanin tužio ovaj grad zbog povrede penisa prilikom igranja košarke.

U svojoj tužbi, ovaj muškarac je tražio 270.000 dinara uz zateznu kamatu za pretrpljene fizičke bolove, strah i duševne bolove zbog naruženosti, piše portal 021.rs.

Prema pisanju ovog novosadskog potala, ovaj građanin je 30. septembra prošle godine igrao košarku na igralištu Eđšeg kada je u jednom trenutku krenuo za loptom van terena, pa je u "doskoku pao na metalnu konstrukciju tih uz igralište, pri čemu je zadobio udarac u predelu genitalija i rasekotinu dužine 10 centimetra, tik iznad polnog organa".

Njega je drugar prebacio na Urgentni centar gde mu je rana zašivena i otpušten je na ambulantno lečenje, pri čemu se istog dana ponovo oko 22 sata javio u Urgentni jer se krvarenje nastavilo.

U tužbi je navedeno da su previjanja nastavljena narednih dana, pri čemu je nakon kontrolnog pregleda krajem novembra dobio uput za spermogram, koji je urađen u martu 2015. godine i "na sreću je potvrđeno da su njegova reproduktivna sposobnost očuvana".

Ipak, prema navodima u tužbi, fizička povreda penisa nije bila sve nego je tužilac morao kod neuropsihijatra jer ga je ovo povređivanje teško pogodilo.

- Tužilac je zbog vrste povrede i neprijatnosti koju je doživeo prilikom lečenja i straha od mogućih posledica pao u depresiju i nakon pregleda je ustanovljeno da boluje od mešovitog anksioznog i depresivnog poremećaja, zbog čega su mu prepisani lekovi - navodi se u tužbi.

Foto: 021.rs Foto: 021.rs

U tužbi protiv Grada, ovaj Novosađanin je naveo da se u postupku očekuje i veštačenje sudskih veštaka na trajanje fizičkih bolova i postojanja naruženosti, kao i na okolnost jačine i dužine trajanja straha.

U obrazloženju se kaže i da je tužba protiv Grada podneta jer je Novi Sad vlasnik parcele gde se nalazi košarkaški teren i dodaje se da je prema Odluci o urđenju grada lokalna uprava odgovorna za održavanje javnihh površina u šta spada i ovaj sportski teren, i da je trebalop da ukloni metalni predmet na koji se tužilac povredio.

Uz tužbu su priložene i fotografije terena i penisa, pa i fiskalni račun za skeniranje fotografija.

Foto: 021.rs Foto: 021.rs

Iz Gradske kuće je za 021 nezvanično potvrđeno da je Grad tužio jedan sugrađanin jer je povredio polni organ, ali nisu želeli zvanično da se oglašavaju jer je postupak u toku.

S druge strane, nezvanično su ispričali da je ovo samo jedna od stotinu raznih tužbi koje se podnose protiv Grada i javnih preduzeća, pri čemu se kod nekih ozbiljno može sumnjati u osnovanost navoda iz tužbenih zahteva.

(Telegraf.rs / 021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla

    11. januar 2016 | 19:14

    e moj prijatelju....dzabe pare ako alat ne da radi....

  • hehe

    11. januar 2016 | 17:37

    Pa gde su slike? Da vidimo kako se naruzio

  • aceN

    11. januar 2016 | 19:22

    Treba on pod hitno da potrazi doktora ali ne zbog penisa vec zbog to malo mozga sto mu je ostalo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA