KASAPIO OCA DOK GA JE ON MOLIO ZA ŽIVOT: Preti mu 40 godina robije (FOTO)

- Otac je u prolazu dobacio Aleksandru da bi mogao manje da se skita. On je dograbio nož i oca s leđa najpre ubo dva puta - rekli su naši sagovornici iz istrage

  • 15

Kad sam ga ubo prvi put tata se okrenuo i rekao: "Šta ti je sine, nemoj…ali ja sam nastavio da ga bodem" - rekao je na saslušanju pred istražnim organima Aleksinčanin Aleksandar Marinković (19) koji se tereti za teško ubistvo svog oca Srđana.

IZBO SAM OCA JER ME JE NERVIRAO: Jeziva priča iza masakra u Aleksincu

Stravičan zločin dogodio se u nedelju ujutro u njihovoj kući u aleksinačkom selu Glogovića gde su otac i sin živeli sami.

KRV JE BILA SVUDA, TI PRIZORI ĆE ME GONITI ČITAVOG ŽIVOTA: Jeziva ispovest brata Srđana M., kojeg je sin 17 puta izbo nožem

- Otac i sin su bili zajedno na proslavi rođenja deteta kod zajedničkog rođaka, ali se Srđan ranije vratio kući. Nešto posle ponoći Srđan se probudio i krenuo ka toaletu. U prolazu je dobacio Aleksandru da bi mogao manje da se skita. On je dograbio nož i oca s leđa najpre ubo dva puta. Zaprepašćeni čovek se okrenuo i zavapio za svoj život. Međutim, to je ubicu još više razjarilo. Nastavio je da ga ubada dok je Srđan pokušavao da pobegne iz kuće. Tačan broj uboda se još ne zna jer obdukcija još nije gotova, ali je sigurno da je žrtva zadobila između 15 i 20 uboda nožem – kažu naši sagovornici iz istrage.

NAPIO SE, PA NOŽEM 17 PUTA UBO OCA U LEĐA: Jezivi detalji porodične tragedije u selu Glogovici (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Aleksandar je na saslušanju kazao i da je oca krivio za loš život jer su trpeli oskudicu s obzirom na to da ih je Srđan izdržavao radeći na građevini i kopajući grobove. Kako je rekao, te večeri mu je prekipelo pa je odlučio da se obračuna sa roditeljem.

On je danas priveden na saslušanje Višem javnom tužilaštvu.

- Nakon saslušanja sudija za prethodni postupak je osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana. On se tereti za teško ubistvo jer ga je izvršio na podmukao način za koje je zaprećena najstroža kazna – saopštio je Vladimir Stanojević portparol VJT u Nišu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Mada Marinković do sada nije imao problema sa zakonom, kako saznajemo, lako bi planuo pa ga je zbog toga njegov deda po majci, gde je živeo do pre mesec i po dana, isterao iz kuće. Na svom Fejsbuk profilu predstavljao se nadimkom "Kobac" i hvalio se da se bavi kik boksom.

Uživao je u pažnji i neprestano postavljao svoje fotografije oduševljavajući se komentarima da je najlepši. Na jednoj fotografiji Marinković pozira sa pištoljem, a njegovi prijatelji ga oslovljavaju sa "mafijo".

Nakon što se vratio kod oca suočio se sa krajnjom nemaštinom, Srđan nije imao para ni za cigarete, već je sina često slao kod njegovog brata Saše za malo duvana.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danas

    12. januar 2016 | 00:16

    Zalosno , najzalosnije sto je omladina na prostorima bivse Jugoslavije pretezno navikla da zivi na "ledjima " roditelja . Izgubili su svako postovanje i ljubav prema njima . Nazalost , ali izgleda da su s njima samo iz materijalne koristi . Nisu u stanju da se pobrinu da poboljsaju materijalnu situaciju i pomognu iste .

  • Nevena rosic

    12. januar 2016 | 00:12

    Ko se protivi smrtnoj kazni?

  • Шоми

    11. januar 2016 | 23:29

    Како је дошло време, син оца избоде ето тек тако,због немаштине! Ебем ти Србијо мајку,где ми живимо!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA