JAUCI I SUZE NAJMILIJIH ODZVANJAJU ULICOM: Preminuli vozač kamiona imao tužnu i tešku životnu priču!

- Njegov otac umro je pre godinu-dve od srčanog udara, a žena mu je obolela od karcinoma. Uprkos svemu, on je uvek bio nasmejan i nije znao ni na koga da se naljuti - kaže komšinica nesrećno nastradalog G. B. na Ostružničkom mostu

  • 5

G. B. (40) iz Požarevca nastradao je juče kad je šleperom udario u ogradu Ostružničkog mosta, a potom se u otkinutoj kabini kamiona survao u reku Savu.

(VIDEO) SPASAVANJE VOZAČA KAMIONA IZ REKE: Drama posle sudara na Ostružničkom mostu!

Tragedija se dogodila nakon sudara tri teretnjaka, kada je kamion s prikolicom kojim je upravljao G. B. koji  se kretao iz pravca Šida ka Nišu odjednom skrenuo ulevo, a potom je prešao u levu traku i zakucao se u desni deo kabine teretnjaka kraljevačkih registracija, objavili su beogradski mediji.

IZVUČENA KABINA KAMIONA, ALI NE I VOZAČ: Novi detalji karambola kod Ostružnice

Od siline udarca kabina je spala sa šasije i survala se u reku, a njegovo beživotno telo je izvučeno četiri sata kasnije.

Foto: Telegraf, sxc.hu/getwired Foto: Telegraf, sxc.hu/getwired

TEŠKA NESREĆA NA OSTRUŽNIČKOM MOSTU: Sudar kamiona, jedan probio ogradu i sleteo u vodu!

- Još ne mogu da verujem da ga više nema! Njegovi su u teškom stanju, jauci i suze njegovih najmilijih odzvanjaju ulicom! Ne znam kako će njegova majka i supruga preživeti ovu tragediju - kaže komšinica nastradalog G. B.

Nastradali vozač je iza sebe ostavio dvojicu sinova i suprugu.

- Kao da ih je neki maler poterao, nikako da se izvuku iz nesreća. Njegov otac umro je pre godinu-dve od srčanog udara, a žena mu je obolela od karcinoma. Kad njegova majka ode mužu na grob, samo kuka - kaže komšinica.

Stariji sin nastradalog G. B. ide u četvrti razred srednje škole, dok je mlađi osmi razred.

- Uprkos svim nedaćama, on je uvek bio nasmejan, pravi veseljak. Nije znao ni na koga da se naljuti. Uvek je bio tu da se svakom nađe u nevolji - kaže potresena komšinica.

Kako dodaje, G. B. se bavio prevozom sekundarnih sirovina, a poslednjih nekoliko meseci vozio je za Smederevo. Bio je iskusan vozač, a juče se vraćao iz Sremske Mitrovice kad je došlo do nesreće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    12. januar 2016 | 12:51

    Počivaj u miru...

  • Јасмина

    12. januar 2016 | 15:41

    Саучешће породици..Туга је голема,само се надам да ће се породица изборити с њом.Надам се и дубоко верујем,да ће жена победити рак,а синови успети у животу..Несрећни човек ће увек бити у њиховим срцима и сећању...

  • Djordje

    12. januar 2016 | 18:14

    Da li vredi da pitam ZAŠTO UVEK DOBRI LJUDI STRADAJU?! SAUČEŠĆE PORODICI, OVO JE VELIKA TRAGEDIJA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA