SRAMOTA: Umesto da podele hleb siromašnima i gladnima, oni ga bacili u kontejner (FOTO)

- Dragi moji sugrađani, trgovci, ugostitelji i vlasnici pekara...ovo je slika našeg grada u 15 časova po kišnom vremenu na našoj pijaci - napisala je jedna od ogorčenih Riječanki koja je na svom Fejsbuk profilu okačila ovu sliku

  • 16

Neverovatno je da neko baca na stotine vekni hleba u kontejner za smeće, dok je istovremeno toliko gladnih u Hrvatskoj. To je bila reakcija većine čitalaca hrvatskog portala "24sata.hr", koji je objavio fotografiju iz Rijeke, na kojoj se vidi kontejner pun hleba.

KO BACA HLEB GOLUBOVIMA, KAZNA 10.000 DINARA: Novi propis ŠOKIRAO Srbiju!

- Dragi moji sugrađani, trgovci, ugostitelji i vlasnici pekara...ovo je slika našeg grada u 15 časova po kišnom vremenu na našoj pijaci - napisala je jedna od ogorčenih Riječanki.

- Dok imamo komšije koje kopaju po smeću i spavaju po parkovima i vagonima, nezaposlene roditelje sa gladnom decom i kreditima mi se ovako ponašamo prema hrani! Fuuuj! Imam osećaj srama jer živimo u ovakvom gradu! - napisala je revoltirana Riječanka koja je objavila fotografije na svom Fejsbuku.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbenda

    12. januar 2016 | 20:27

    U normalnoj drzavi osamdesetih godina po gradu krstario seljak sa autoprikolicom i skuplja splacine iz restorana... Time hranio svinje .. O svemo se vodilo racuna o svakom gramu proteina.. A danas imamo lipu nasu za to smo se borili. Pizdrav iz novog sada.

  • Feki

    12. januar 2016 | 19:59

    Znam za jedan slučaj koji se skoro desio u Zagrebu kada su jednog pekara Albanca kaznili novčanom kaznom od 40 000 € ( četrdeset hiljada eura ) samo zato što je davao nevoljnicima i siromašnima hleb besplatno.

  • Saks

    12. januar 2016 | 18:00

    To treba kazniti da mu nikad vise ne padne napamet idiot ubice ga suza sirotinje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA