MAJKA HRABROST: Sa sinčićem u naručju skočila sa trećeg sprata kako bi mu spasila život! (VIDEO)

- Čim sam se približila prozoru znala sam što moram da uradim. Moj život nije ništa naspram njegovog. Moj sin mi je na prvom mestu - rekla je Kristina koja se od povreda oporavlja u bolnici

  • 5

Amerikanka iz Masačusetsa Kristina Simos i njen sin Kameron star 18 meseci ostali su zarobljeni u stanu, kada je u stambenom bloku u kojem su živeli izbio požar. Izlaza iz zgrade nije bilo pa je Kristina zgrabila svoje dete u naručje i kroz prozor skočila s visine od oko 10 metara. Pad deteta ublažila je sopstvenim telom.

OVA ŽENA NIJE NORMALNA: Točila gorivo na pumpi i grejala ruke upaljačem, a onda je usledila KATASTROFA (VIDEO)

- Sve što sam znala bilo je da ćemo umreti, ako ne izađemo iz stana - rekla je Kristina. Skok sa trećeg sprata rezultirao je višestrukim prelomima, uključujući i ozbiljno oštećenje kičme. Bio je to skok koji ju je mogao koštati života.

- Čim sam se približila prozoru znala sam što moram da uradim. Moj život nije ništa naspram njegovog. Moj sin mi je na prvom mestu - rekla je Kristina koja se od povreda oporavlja u bolnici.

Kada je udarila o zemlju, njenim mukama još nije bio kraj. Zbog nagnječene kičme, bila je paralizovana pa je detetu rekla da beži što dalje od zgrade sa koje su padali komadi građevinskog materijala.

Puzala je po zemlji, kako bi se pomerila od zgrade u plamenu. Nakon što je dospela u bolnicu, podvrgnuta je višečasovnoj operaciji. Još uvek ne može da hoda, ali počela je da pomera prste.

Da li biste vi učinili ovako nešto za svoje dete?

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA