ZAKLAO JE MEDICINSKU SESTRU, OPRAO NOŽ I RUKE I SEO U ČEKAONICU! Jezivi detalji HORORA koji je zapalio Srbiju

Vukašin Vilotić (40) je posle krvavog čina oprao ruke i nož, mirno izašao iz ordinacije i seo u čekaonicu

  • 11

Vukašin Vilotić (40) juče je u Domu zdravlja u Šapcu, gde je došao po recept za lekove koje mu je propisao psihijatar, za vreme pauze nožem zaklao medicinsku sestru Ljubinku Popović (55), majku dvoje dece i baku troje unučadi. Posle krvavog pira, on je seo mirno u čekaonicu, a po dolasku policije počeo da viče: „Ja sam je ubio, ja sam bolestan!

ON JE UBIO MEDICINSKU SESTRU U ŠAPCU: Bivši robijaš izbo nožem radnicu Doma zdravlja

Kamere za video-nadzor koje pokrivaju hodnik i čekaonicu Medicine rada, ali ne i ordinacije, zabeležile su da je u 10.20, deset minuta pre isteka pauze, Vilotić ušao u ordinaciju Medicine rada, gde je sedela Ljubinka. Nesrećnu ženu je kuhinjskim nožem ubo u rame i vrat i naneo joj tešku povredu, od koje je ubrzo preminula. Kamere su sinimile i njegov izlazak iz ordinacije, kada je otišao do toaleta da opere ruke.

UŽAS U ŠAPCU: Pacijent ubio medicinsku sestru

Foto: Facebook / Vukašin Vilotić Foto: Facebook / Vukašin Vilotić

Kako prenosi "Alo!" Vilotić je posle krvavog čina oprao ruke i nož, mirno izašao iz ordinacije i seo u čekaonicu. Servirka Sobodanka Pajić kaže da je od jednog pacijenta koji se nalazio u čekaonici čula kako je rekao: „Ljudi, ovde lipti krv, žena je zaklana“. Ušla je u ordinaciju i zatekla nesrećnu Ljubinku u krvi.

- Bilo je strašno, još sam u šoku, ne mogu da verujem šta se desilo. Videla sam Ljubinku kako leži sva u krvi... Strašno, godinama sam je poznavala - vidno potresena kaže Pajićeva.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Ona je vrisnula i pozivala u pomoć kolege. Svi lekari iz zgrade su se sjurili u ordinaciju, a Ljubinki je prvi pokušao da pomogne dr Andrija Antonić. Brzo su je odveli u urgentni prijem. Nažalost, tamo su mogli samo da konstatuju smrt. Vilotića je policija uhapsila, a on je navodno sve vreme ponavljao: „Ja sam to uradio, ja sam bolestan.“

Ispred Doma zdravlja juče se pojavio i Ljubinkin suprug. On je sve vreme uviđaja bio ispred Doma zdravlja sa prijateljima i rođacima. Vidno uznemiren, sa suzama u očima, nemo je gledao u prozor ordinacije u kojoj je njegova žena radila i u kojoj je mučki ubijena.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UZAS

    14. januar 2016 | 00:39

    A ZASTO TAJ UBICA , TAJ SKOT NIJE IZVRSIO SAMOUBISTVO , NEGO UBI ZENU NA PRAVDI BOGA . MONSTRUMA ZATVORITI DOZIVOTNO I PUSTITI DA CRKNE NA HLADNOM BETONU BEZ VODE I HRANE . CIM JE ON SVESTAN DA JE UBIO I DA JE BOLESTAN , PITANJE JE STA JE POSREDI I KOLIKO I DA LI GLUMI I ZASTO .

  • Olja

    13. januar 2016 | 18:28

    Žao mi je med.sestre mislim da je strašno to što joj se desilo. Ali pitam ministra Loncara kako ce kazniti lekare ubice.jel tako što ce nastaviti da rade., kao da se ništa nije desilo. Imamo li mi svi pravo na život, moja majka je ubijena od strane doktorke .Pitala sam doktorku zašto je majci dala LONGACef u infuziji kad je majka alergicna ,i zašto je pobegla kad se gušila.njen odgovor je bio "svi cemo umreti jednog dana"PITAM GA šta je zadatak zdravstvenih inspektora jel da štite struku, kako mi je jedan od inspektora rekao jer mu je doktorka simpatična.

  • Boban

    13. januar 2016 | 10:25

    Da mu se nesto nije zamerila..nemoguce da je usao i ubio je tek tako..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA