TRAGEDIJA KOD NIŠA: Staricu udario automobil, preminula na licu mesta

Na baku koja se kretala kolovozom naletelo je vozilo „citroen“ beogradskih registarskih tablica. Nesrećna starica preminula je na licu mesta

  • 4

Osamdesettrogodišnja starica iz Čamurlije kod Niša poginula je sinoć oko 19.45 minuta u blizini svog sela.

Na baku koja se kretala kolovozom naletelo je vozilo „citroen“ beogradskih registarskih tablica. Nesrećna starica preminula je na licu mesta.

Policija je soapštila da je uviđaj izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca te da će protiv vozača "citroena“ biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uff

    13. januar 2016 | 16:59

    Jadan taj vozac, ceo zivot ce je nositi na dusi. Pesaci, zamislite da automobili krenu da voze po trotoarima!? Na sta bi to licilo! Po putu i auto putu se ne seta niti se pretrcava kao ni ulica gde nema pesackog. Jednostavno shvatite da ste vi slabiji u toj jednacini i vi cete ostati sakati ili mrtvi, a vozacu svakako nece nista biti

  • Јасмина

    13. januar 2016 | 23:49

    И сама сам возач,и налазила сам се у таквим ситуацијама кад је видљивост била јако слаба,а пешаци и бициклисти тешко уочљиви.Јако ми је жао жене,и саосећам са породицом,али заиста мислим да возач овде није крив.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA