BIO SAM NA IVICI SMRTI, OBOLEO SAM I SMRŠAO 20 KILOGRAMA! Jeziva ispovest Đinđićevog telohranitelja posle ZATOČENIŠTVA

- Devet meseci sam bio u ćeliji bez prozora. Niko me nije tukao ni fizički mučio, ali su uslovi u zatvoru bili katastrofalni. Higijena na najnižem nivou, nije bilo ni dovoljno hrane. Jeli smo samo pirinač - kaže Srđan Babić

  • 10

Nisu me tukli, ali sam za ovih deset meseci preživeo pravu psihičku torturu zbog koje sam bio na ivici smrti, rekao je po povratku u Srbiju Srđan Babić, bivši telohranitelj ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića.

SRĐAN JEDVA GOVORI, NIJE VIDEO SUNCE 5 MESECI: Najnoviji detalji OTMICE Đinđićevog telohranitelja kojeg su ZAROBILI ISLAMISTI!

Babić je posle deset meseci zatočeništva u Tripoliju u sredu po podne stigao kući kod žene Vesne i sina. Pre toga, po sletanju na beogradski aerodrom razgovarao je sa pripadnicima BIA.

ĐINĐIĆEV TELOHRANITELJ KONAČNO KOD KUĆE: Srđan Babić sleteo na beogradski aerodrom!

Foto: YouTube / The Darco Foto: YouTube / The Darco

- Devet meseci sam bio u ćeliji bez prozora. Niko me nije tukao ni fizički mučio, ali su uslovi u zatvoru bili katastrofalni. Higijena na najnižem nivou, nije bilo ni dovoljno hrane. Jeli smo samo pirinač. Pa tamo zatvorski čuvari nisu primili platu šest meseci, a kamoli da nama daju. Srećom, dozvoljavali su ponekad da mi prijatelji spolja donesu nešto da pojedem, da se presvučem. Morao sam da poštujem njihove verske običaje, ramazan... Smršao sam skoro 20 kilograma, oboleo sam. Život mi je bio na ivici. Zato su me na kraju prebacili u zatvorsku bolnicu. Tamo sam bio poslednjih mesec dana, ali i tamo su uslovi ispod svakog nivoa - ispričao je Babić pripadnicima BIA, a prenosi "Blic".

Kaže i da je na kraju oslobođen svih optužbi za koje su ga teretile paravojne formacije koje su ga 30. marta prošle godine i uhapsile.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Nakon oslobođenja od optužbi, usledilo je i njegovo oslobađanje iz Libije. Sa njim je oslobođen i Aleksandar Has, direktor francuske kompanije “Argus”, za koju je Babić i radio na poslovima fizičkog obezbeđivanja diplomatskih i privrednih misija u Libiji.

Obojica su najpre prebačena na Maltu, a zatim za Austriju, odakle je u sredu Babić i doleteo za Beograd.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko

    15. januar 2016 | 10:17

    kakvi ste vi to ljudi! pa normalno je da je otisao tamo za parce hleba za svoju porodice, pa to sto ga je snaslo je uzasno, ali opet hvala Bogu se ziv vratio porodici!

  • draleRS

    15. januar 2016 | 08:49

    koliko je ljudi bilo po zatvorima u domacim ratovima,koga ti zanimas, nisi isao tamo da se boris za srbe

  • moravac

    15. januar 2016 | 12:12

    sacuvo si Djindjica pa i tog sto te angazovo. Neces se ti tog 'leba najesti. Kupi sebi 20 ovce pa vezbaj malo cuvanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA