Kada vidite kako ovaj džip pada u PROVALIJU, slediće vam se krv u žilama (VIDEO)

Skrenula je pogled s puta da bi videla šta čovek pokušava da joj kaže, ali to je bilo dovoljno da izgubi kontrolu nad svojim vozilom i surva se u provaliju

  • 9

Jedna Amerikanka postavila je na Jutjub kanalu snimak automobilske nesreće koju je doživela pre tačno godinu dana, a sve u cilju kako bi skrenula pažnju svim vozačima da obrate više pažnje u toku vožnje.

Naime, ona je tog četvrtog januara 2015. godine krenula svojim džipom na put kroz Kaliforniju, tačnije putovala je auto-putem koji je jedan od najopasnijih u toj američkoj državi zbog toga što je planinski, pun krivina i tunela.

U jednom trenutku dok je izlazila iz tunela videla je jednog čoveka kako joj maše rukama. Skrenula je pogled s puta da bi videla šta čovek pokušava da joj kaže, ali to je bilo dovoljno da izgubi kontrolu nad svojim vozilom i surva se u provaliju.

Sreća u nesreći je ta da je pri padu automobil sleteo na jedinu horizontalnu betonsku konstrukciju koja viri iz planine inače, da je nije bilo propala bi u kanjon koji je dubok nekoliko stotina metara.

Na svu sreću, preživela je i zadobila je samo lakše povrede. Videom koji je postavila na Jutjubu želela je upozori sve vozače da budu maksimalno skoncentrisani na put ispred sebe dok voze.

- Čovek je pokušavao da mi objasni da usporim, jer se ispred nalazi oštra krivina - napisala je.

Printskrin: Youtube/TurboFoz Printskrin: Youtube/TurboFoz

Ona je, kako kaže, tog dana dobila novu šansu za život i ne namerava da se više ikada ponaša neozbiljno tokom vožnje.

Pogledajte kako je nezgoda izgledala:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobarRUSSIA

    16. januar 2016 | 01:09

    koliko sam uspeo da primetim vizac je namjerno opalio po gasu u tunelu da bi se cuo auspuh ili exaust sistem kaonhocete i pri izlaskuniz tunela je krivina na kojoj gubi kontrolu....sve osim ovoga je cista glupost, a koliko vidim i telefonom je snimano kao i sa dash cam tako da je vozac kriv kako god okrenes

  • Mix

    16. januar 2016 | 07:20

    Curka dala gascinu u tunelu, a posle tunela se cuje kocnica u blagoj krivini... Iskustvo voznje -1... E pa gospodzaaaaaa

  • zemunac

    16. januar 2016 | 06:20

    Kreten

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA