SASLUŠAN SVETOZAR MAROVIĆ: Pozdravite mi sve prijatelje i neprijatelje

Marović je iz istražnog zatvora doveden na saslušanje kod specijalnog tužioca Saše Čađenovića koji ga sumnjiči da je zloupotrebio službeni položaj, i počinio prevaru u pet višemilionskih poslova Opštine Budva

  • 2

Visoki funkcioner Demokratske partije socijalista Svetozar Marović saslušan je danas u Specijalnom tužilaštvu u Podgorici, izmenađen je optužbama i negirao je krivicu, mprenose crnogorski mediji.

Svetozaru Maroviću produžen pritvor na još dva meseca

Marović je iz istražnog zatvora doveden na saslušanje kod specijalnog tužioca Saše Čađenovića koji ga sumnjiči da je zloupotrebio službeni položaj, i počinio prevaru u pet višemilionskih poslova Opštine Budva.

Saslušanje je završeno oko 13 sati i 20 minuta.

Marovićev branilac, advokat Zdravko Begović kazao je da je njegov klijent pred tužiocem Sašom Čađenovićem negirao krivicu, tvrdeći da mu je nejasno kako se uopšte našao na spisku osumnjičenih.

- Pozdravite mi sve prijatelje i neprijatelje - kazao je novinarima uhapšeni funkcioner DPS-a Svetozar Marović izlazeći iz zgrade Specijalnog tužilaštva.

Marović se sumnjiči da je zloupotrebio službeni položaj u slučajevima "TQ Plaza", "Jaz" i "Prijevor", koje je nedavno Specijalno tužilaštvo spojilo u jedan predmet, podseća portal.

Okrivljeni su u tom slučaju, kako se sumnja, oštetili budžet opštine Budva za više od 11 miliona evra.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zule

    16. januar 2016 | 17:51

    A ovi sto ga tuze su bolji,pa prijatelji ne zakopcavamo se mi pozadi,fuj

  • knezevic

    17. januar 2016 | 17:00

    kod nas ura ura ura a posle.svi idu u hag ili u cz cije je to prokletstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA