KOLICA ZA BEBE U SRBIJI SKUPLJA OD POLOVNOG "PUNTA": U čemu biste vi vozili vaše dete?

U ponudi na našem tržištu našla su se dečja kolica od 2.750 evra, dok solidna polovna kola koštaju 2.600 evra

  • 22

Poznato je da za bebi opremu u Srbiji treba izdvojiti pozamašnu svotu novca, ali retko ko je računao na to da je za luksuzna dečja kolica potrebno neverovatnih tri hiljade dolara, odnosno nešto više od 2.750 evra! Taman toliko da priuštite polovnog fiat punta - 2006. godište!

U OVOM SRPSKOM GRADU SE U 2016. nije rodila nijedna beba!

Svako normalan će se pitati šta ta kolica mogu da rade, da li ispunjavaju želje i da li su od zlata? Istina je da je reč o nedavnoj saradnji jednog priznatog automobilskog brenda i kompanije poznate po modernim nosiljkama za bebe.

Kada vidite kako ove dve bebe ručaju na flašicu, RASTOPIĆETE SE (VIDEO)

Foto: Profimedia, Mavrixphoto Foto: Profimedia, Mavrixphoto

- Dizajniranjem i inženjeringom ove dve kompanije su zajedno napravile "neverovatni sistem putovanja za bebe". Naravno, kao i svi drugi naši proizvodi, i ova kolica za bebu napravljena su sa pažnjom i preciznošću, i od najskupljih materijala - piše na luksuznom sajtu ovog brenda dostupnog i u našoj zemlji.

Foto: polovniautomobili.com Foto: polovniautomobili.com

Tu se nalaze i performanse ovog bebi vozila ograničene serije, napravljenog od mekane kožne ručke i branika, od šasije do sedišta, sa točkovima od aluminijuma, pojasevima, kopčama i savršenim detaljima.

Da li biste vi dali 3.000 dolara za kolica, kad biste imali te pare? Podelite vaše mišljenje s nama u komentarima!

(S. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JM

    18. januar 2016 | 23:49

    Porodila sam se prije tri godine. Kupila sam nova kolica koja su kostala cijelih 68 eura i trajala su kao i ona sto kostaju ko zna koliko. Tako da nema pravila!

  • Jeca

    18. januar 2016 | 23:35

    Nikad ne bih dala taj novac za kolica.Postoje marame za nosenje beba,cija udobnost pored majcine blizine ne moze da se meri nikakvim specijalnim materijalima od cega god da su ta kolica napravljena i pri tom su ruzna za moj ukus.

  • MAD MAX SRB

    18. januar 2016 | 23:25

    Uvek se nesto smisli da se ovce sisaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA