MONSTRUM TUKAO, IZUJEDAO I SILOVAO STARICU: Izrečena presuda Živadinu, žrtva i selo strahuju od povratka manijaka

- Kazna je sramna i minimalna. Živadin je na prevaru izvukao moju majku iz kreveta, naneo joj stravične povrede, a potom i silovao. U strahu je i moja majka i celo selo šta će biti kada se manijak vrati - kaže Desankina ćerka

  • 14

Živadin Živanović (21) osuđen je na tri godine zatvora jer je 1.novembra 2014.godine pretukao, izujedao i silovao Desanku I (76) iz susednog Lozovika. Tužilaštvo je najavilo žalbu na presudu, a Desankina ćerka kaže da njena majka još živi u strahu od manijaka. 

UŽAS U SELU LOZOVIK: Pijani mladić (19) silovao staricu (74) posle slave!

- Kazna je sramna i minimalna. Živadin je na prevaru izvukao moju majku iz kreveta, naneo joj stravične povrede, a potom i silovao. U strahu je i moja majka i celo selo šta će biti kada se manijak vrati - kaže Desankina ćerka, a prenosi Informer.

Kaznom je nezadovoljan i Desankin advokat, Milovan Stojanović:

- Pored toga što ju je silovao, Živanović je pretukao nesrećnu baku kao da je divlja zver, a ne ljudsko biće - istakao je Stojanović.

Živadin je napastvovao Desanku u njenoj kući posle slave Sveti Luka na kojoj su oboje bili kod jednog prijatelja u Lozoviku. Oko četiri sata ujutru lupao je na njena vrata, prvo je pretukao, a potom i silovao. Zapretio je da nikome ne kaže ni reči, a potom je otišao kući da spava.

Desanka ga je prijavila na nagovor komšinica. Uhapšen je posle petodnevne policijske potere. 

(Telegraf.rs/ Informer)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    19. januar 2016 | 07:50

    Tri godine?! Hoce li mi iko objasniti ulogu tuzioca I sudija u ovoj pakao drzavi? Taj monstrum nije zasluzio da zivi! Cim izadje iz zatvora ucinice isto!

  • S.C.

    19. januar 2016 | 07:42

    Treba pitati sudiju sta BI radio da njegova majka tako prosla. Ili je novac u pitaju sto je u Srbiji normalno da sve novcem resavaju. Sramota

  • ljilja

    19. januar 2016 | 15:14

    Treba suditi ponovo, ovaj put suditi i sudiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA