UHAPŠEN KRISTIJAN GOLUBOVIĆ: Policija ga pronašla u šteku u Kraljevu!

On je priveden na saslušanje po nalogu Višeg tužilaštva u Beogradu, kako bi se prikupile informacija u vezi sa upućenim pretnjama Tamari Đurić

  • 68

Kristijan Golubović uhapšen je u Kraljevujavio je Pink.

Kristijanu se pogoršalo zdravstveno stanje, lekari uplašeni za njegov život! (FOTO)

U jednom od svojih stanova uhapšen je Golubović, protiv koga je više puta doneta pravosnažna presuda.

Kristijan kod Amidžića otkrio PRAVU ISTINU o svom zdravstvenom stanju! (VIDEO)

Prema saznanjima Blica, Goluović je priveden na saslušanje po nalogu Višeg tužilaštva u Beogradu, kako bi se prikupile informacija u vezi sa upućenim pretnjama Tamari Đurić.

- Ona je zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju da ne smeju ni da je taknu, a kamoli urade sve ono što zaslužuje - napisao je Golubović.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva Kristijan Golubović doveden je u prostorije Policijske uprave u Kraljevu radi prikupljanja potrebnih obaveštenja, saznaje Tanjug.

Kristijanov branilac advokat Gvozden Grgur potvrdio je za Blic da Golubović nije uhapšen zbog upućivanja na izdržavanje zatvorske kazne.

- Njegova poslednja molba za odlaganje izvršenja zatvorske kazne je u obradi i dok god je ona u tom stanju ne može biti poslat u zatvor. O molbi će odlučivati Prvi osnovni sud kada Golubović dostavi kompletnu zdravstvenu dokumentaciju - izjavio je Grgur.

Podsetimo, protiv Kristijana postoji pravosnažna izvršna presuda o odlasku u zatvor, a koju je nekoliko puta odlagao, poslednji put zbog bolesti.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza

    19. januar 2016 | 21:15

    Konačno neka lepa vest!!! Smučio mi se vise!

  • Zoranaa

    19. januar 2016 | 21:26

    Kaze skrivao se u Kraljevu, ja sam iz Kraljeva, Kristijan slobodno seta po gradu ide po kaficima hahah pojavljuje se u emisijama hahah, bas se skriva :D

  • Goran

    19. januar 2016 | 23:06

    Kakav Stek ? Ovaj nema ni za Kiriju da plati a kamoli da placa Stek Stanove . On ni u Boru ne bi mogao da isfinansira dve Kirije . Smesno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA