45

ŽIVELA JE OD 10.000 DINARA PENZIJE, A ONDA JE PREKO NOĆI POSTALA MILIONER! Srpkinja (86) nasledila 5 miliona dolara

Pred Novu godinu na račun M. Z. (86) je iz Australije, kao nasledstvo njenog muža, koji je preminuo 2011. godine leglo 940.000 australijskih dolara, kao i nekoliko miliona u nekretninama koje se nalaze na petom kontinentu (procenjeno nasledstvo je ukupno 5 miliona dolara)

Starica, penzioneri, starci
Foto-Ilustracija: Telegraf

U jednom planinskom selu kod Boljevca u trošnoj kući od blata, koja samo što se ne sruši i do koje se jedva dolazi i leti, živi starica M. Z. (86) koja je živela od deset hiljada dinara penzije, postala je VEROVALI ILI NE MILIONER!

Kako pišu “Večernje novosti” pred Novu godinu na račun M. Z. je iz Australije, kao nasledstvo njenog muža, koji je preminuo 2011. godine leglo 940.000 australijskih dolara, kao i nekoliko miliona u nekretninama koje se nalaze na petom kontinentu (procenjeno nasledstvo je ukupno 5 miliona dolara).

Da li je žena zaslužila ovo nasledstvo?

Da li je žena zaslužila ovo nasledstvo?

Hvala Vam što ste glasali.

Prema pisanju ovog lista suprug starice M. Z. preminuo je još 2011. godine, a žena sa kojom je živeo u Australiji umrla je pre njega, dece nisu imali, pa su vlasti u Australiji krenule u potragu za mogućim naslednicima i nakon nekoliko godina pronašli M. Z.. Sve je potom završeno ekspresno, žena je proglašena jedinim naslednikom i odmah joj je uplaćen sav novac koji je njen suprug imao u jednoj banci u Australiji.

M. Z. je uprkos svemu ostala da živi u trošnoj kući, nepristupačna za druge.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Australija, Boljevac, Milioner, Nasledstvo
Popularni komentari
 • S
  Steff

  Svaka cast Australijskoj banci i drzavi pre svega. Nasi ne bi ni trazili naslednike kad su ovolike pare u pitanju, aa da treba njima da se uplati nasli bi naslednika pa da je u zemlju propao.

 • ¥
  ¥

  I to ce pokupiti drzava Srbija,a baba ce da ostane i umre tu gde je i sada.Jer ovi nasi ovde kada vide 5 hiljada evra prodaju i rodjenu majku i oca,a tek za ovo…

 • M
  Metla ali brezova...

  A što će meni ovaj stres na zoru…

foto dana

video dana