OVO SU PRVI SRPSKI GEJ VLOGERI: Nikola i Ian pokrenuli "NIKOLIAN" za LGBT ali i za HETEROSEKSUALNE Srbe! (VIDEO)

Nikola je iz Srbije, a Ian je Srbin iz Švedske i obojica se bave modelingom. Na svom gej vlogu (video blogu) odlučili su da iznose detalje iz svoje veze u kojoj su više od dve godine

  • 14

Prvi srpski gej vlog "Nikolian" pokrenuli su na Srpsku novu godinu Nikola i Ian.

Evo da li će u Srbiji uskoro biti GEJ BRAKOVA (FOTO)

Nikola je iz Srbije, a Ian je Srbin iz Švedske i obojica se bave modelingom. Na svom gej vlogu (video blogu) odlučili su da iznose detalje iz svoje veze u kojoj su više od dve godine.

GRČKA LEGALIZUJE GEJ ZAJEDNICE? Evo šta kaže njihov najnoviji zakon (FOTO)

Tvrde da je vlog prvenstveno namenjen LGBT populaciji u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, BiH i Makedoniji. Međutim, tvrde da će u njemu zanimljive stvari naći i heteroseksualni muškarci.

- Zajedno smo pokrenuli vlog da bi razbili predrasude, da i mi na neki način doprinesemo LGBT zajednici. Nadamo se da će svi shvatiti poruku koju šaljemo. Mislim da svako kod nas, bez obzira da li je gej ili strejt, može da nađe nešto za sebe - rekli su Nikola i Ian.

Oni ne kriju da su očekivali negativne komentare kada su pokretali vlog:

- Iznenadilo nas je da je bilo samo nekoliko negativnih komentara. Iskreno, očekivali smo ih mnogo više. Pozitivni komentari nam daju vetar u leđa, a negativni podstrek da budemo još bolji i istrajniji. Želimo da svojim vlogom promenimo ponašanje ljudi. Želimo da utičemo da svi žive slobodno.

Pogledajte prvi Nikolin i Ianov vlog i napišite nam u komentarima da li mislite da će uspeti da dopru do svih svojom inicijativom:

(Telegraf.rs / Izvor: 24 sata)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • krokan

    20. januar 2016 | 14:34

    Nismo svi ovako iritantni i ne kreveljimo se tako.

  • Neko iz mase

    20. januar 2016 | 13:01

    Siguran sam da moje iskreno misljenje u ovom trenutku redakcija nebi objavila..zato cutim..a vi citajte izmedju redova...

  • Tuga

    20. januar 2016 | 14:30

    Cega se pametan stidi, time se.............

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA