SRPSKI PODSTANAR IZ NOĆNE MORE: Iznajmio stan, pa POKRAO SVE iz njega, odneo čak i kuhinjske elemente!

Utvrđeno je da je 10. januara iznajmio stan u centru Niša i iz njega odneo: kuhinjske elemente, slavine, bojler, klima uređaj, a zatim je obio dva susedna stana odakle je ukrao televizor i sve električne aparate

  • 4

Niška policija uhapsila je A.T. (27) iz okoline Žitorađe zbog sumnje da je decembra prošle godine počinio prevaru, a tokom ovog meseca tri teške krađe

KAD JE UŠAO U KUĆU, UMALO NIJE PAO U NESVEST: Lopovi mu ukrali 700 kg radijatora! (FOTO)

KRALI OD SELJAKA DUKATE I DEVIZE: Policija rasvetlila 20 TEŠKIH KRAĐA!

Kako je saopštila Informativna služba niške Policijske uprave, on je 9. decembra prošle godine na prevaru ukrao od svog cimera laptop, a nakon toga je iznajmio stan u Nišu iz kojeg je ukrao sve što mu je došlo pod ruku. Ni to mu nije bilo dovoljno, već je obio i pokrao još dva stana u neposrednom komšiluku onog u kome je boravio.

Foto: Profimedia/Westend Foto: Profimedia/Westend

Policija je tragala za njim jer je od čoveka sa kojim je stanovao na prevaru uzeo lap top tako što ga je zamolio da mu ga pozajmi da navodno pogleda nešto, a zatim je nestao sa sve uređajem. Oštećeni je prijavio krađu i policija je postupala po toj prijavi da bi ustanovila da to nije jedino krivično delo koje je on počinio.

Utvrđeno je da je 10. januara iznajmio stan u centru Niša te da ga je za tri dana, koliko je tamo bio potpuno ispraznio. Ukrao je kuhinjske elemente, slavine, bojler, klima uređaj, a zatim je obio dva susedna stana odakle je ukrao televizor i sve električne aparate. Ukradenu robu je nameravao da proda ali zahvaljujući efikasnoj i uspešnoj potrazi, on je identifikovan i uhapšen a ukradene stvari su pronađene i biće vraćene vlasnicima – kažu naši sagovornici iz istrage.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnim prijavama biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • travka

    22. januar 2016 | 11:34

    Samo 48 sati to treba dozivotno kzniti i svaki dan batine

  • sirotinja iz srbije

    24. januar 2016 | 15:13

    oni kradu policija ih hapsi sud ih pusta i tako oni lepo zive a mi ostajemo pokradeni od pravosugja i jos smo krivi sto smo zivi.

  • Aleksandar

    23. januar 2016 | 01:48

    Hahahhahahahahahahahhaha koja glava lik hahahahahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA