"Ovo je 9 lavova kalifata koji su Francusku bacili na kolena": Islamisti objavili video s teroristima koji su izvršili pokolj u Parizu! (VIDEO)

I pored toga što autentičnost snimka još uvek ne može da se utvrdi, a francusko ministarstvo odbilo da ga komentariše, Islamisti tvrde da se u videu nalazi poslednjih devet poruka ljudi koji su izvršili masakr koji je čitav svet digao na noge

  • 3

Ekstremistička grupa Islamska država objavila je danas video snimak na kome su prikazane navodne fotografije i poslednje izjave devet njenih pripadnika, koji su učestvovali u terorističkim napadima u Parizu 13. novembra, u kojima je ubijeno 130 ljudi.

NOVI KRVNIK ISLAMSKE DRŽAVE: Ovo je Englez koji se pridružio džihadistima! (FOTO)

Video snimak je postavljen na zvanični kanal IS "Telegram" i pokazuje neke od navodnih napadača u kamuflažnoj opremi u pustinji pre napada u Parizu.

- Ovo su poslednje poruke devet lavova kalifata koji su mobilisani iz svojih jazbina, kako bi celu državu Francusku bacili na kolena - kaže narator na snimku.

Rojters nije mogao nezavisno da potvrdi autentičnost snimka, a francusko ministarstvo spoljnih poslova odbilo je da ga komentariše.

Za sada nema reagovanja iz kancelarije premijera, a britanska agencija nije uspela da dodje do zvaničnika ministarstva unutrašnjih poslova.

Video snimak možete pogledati OVDE!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toni prlesi

    25. januar 2016 | 06:55

    Ludilo

  • D...

    26. januar 2016 | 21:57

    Ma njima nije verovati, neće me čuditi da za mesec dana krenu da pišu da su na Kosovu i spremaju se za sledeći napad. A to Lavovi ma to su sitne jajare KUKAVICE

  • Knjaz miloš

    25. januar 2016 | 15:20

    Poslati tri nosača aviona.... sa punom ratnom opremom....i 150.000 vojnika... Pesadije... i neve vise biti ovih debila.... Apač64.... taman.... kod nas nije se proslavio... kod njih hoce i te tako . Po tim ravnicama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA